Gelecekteki Hayalim Olan Yazılımcılık Hakkında Birtakım Muhabbetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
önemli olan kendini geliştirmen bu konuda ne kadar arıştırma yapıp öğrenirsen daha iyi olurusn

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
öğretmeyecekler, üniversitede doğru eğitim yok. ben sana birkaç kaynak bırakıyorum, gidip onlara bakabilirsin, bu kaynaklardan aldığın sertifikaları lisans veya tecrübe olarak linkedin profiline eklemelisin bence

BTK Akademi, Udemy, Coursera, şu an aklımda olmayan kurslar var ama YouTube'dan da bakmalısın ve AKBANK gibi bankaların kursları oluyor onları takip etmelisin özgeçmişini oluşturmakta yardımcı olur

başlamanı tavsiye ettiğim diller temeli öğrenmek açısından önce C# öğrenimi olmalı sonrasında Python'a kaymalısın bence. eğer aklında makine dili veya oyun geliştirme gibisinden şeyler yoksa C# veya C++ gibi diller Python'a göre yazması daha zor diller, sevgiler brom

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bende yazılım mühendisi olmak istiyorum bunun içinde yazılım kursuna gidiyorum umarım olurum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
arkadaş yazılım kursuna gittiğini sölemiş ona bir şey demek istedim , kurs vb boşa para vermene gerek yok internetin tamamen hiç bir masraf yapmadan yuakrıda arkadaşında dediği siteleri kullanarak öğrenebilirsin hata udemydeki çoğu kaliteli ürün pahalı olduğu için bu videoları kaçak bişekilde yayınlayanları araştırabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilgisayar Müh okuyorum 4. sınıfım Zonguldakta okuyorum yani üniversite çok bir katkı sağlamaz kendini geliştirmek çok önemli. Hangi sektörde ilerlemek istediğini bul. Sonra o sektörde hangi diller kullanıyor öğren. Sonra youtube udemy gibi sayfalardan derslere başla. Üniversite sana baştan sona öğretmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...