Tekrardan galericilere, sayın Cumhurbaşkanımız sağolsun %18 zam gelmiş.Marketteki ürünlerin çoğu 2 katını geçmeye başladı Ekli dosyayı görüntüle 74687
Tekrardan elektriğe %20 daha zam geliyor.Türk Lirası %70 eksilerde asgari ücrete de temmuz ayında zam bekleniyormuş ama paranın değeri olmadıktan sonra ne işe yarar.Yeni nesilde ise şöyle söyleyeyim kirada kalan veya orta gelirli bir aile veya aile çocuğu araba almak istese alamaz, ev almak istese alamaz her geçen gün daha da kötüye gidiyor ve zamlar eksik olmuyor.İyice boku çıktı bu durumun ne düşünüyorsunuz bu konu hakkın
Umarım ...Geçen gün markete gittim pizza yapmak için kaşar alacaktım fiyatını görünce vazgeçtim gerçekten halk umarım uyanır
Bundan bahsediyorum işte öğrencilik bittiğinde ev almaya çalışsan kendisine hayrı olmayan asgari ücretle mı insanları ya kredi çektirmeye zorluyorlar ya da hırsızlığa itiyorlarben istanbulda öğrenciyim bu zamlar yüzünden ne yediğimiz ne içtiğimiz belli olmaz oldu ailemi de darlamak istemiyorum iş desen veren yok nolucak bilmiyorum
+Ampül partinin hala %35 oyu ver daha beter olsun bu ülke o %35 de beterin beteri olur inşaallah
FjkdkdkdkzDün 50 krs olan Eti pufflara 15 krs zam gelmiş oha ya artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?