Kiraya zekat djjdksks1000 lira dogalgaz gelmiş, kira şuyu buyu dersek elde avuçta bisey kalmıyor insaf be kardeşim ..
Bu arada kiraya zekat alınır![]()
Ampulee bassbunlar ufak zamcıklar
+1 yapılan stoklar olsun bilinçsiz fazladan alınan ürünler olsun vesaire vesaireben artık yurdum insanından da umudumu kestim arkadaş. bir çok ülkede o ülkenin başındaki kişiler insanlarını düşünür insanlarda insanını ama bizim ülkede herkes kendisini düşünüyor. millet kimden ne kadar koparırsam kardır peşinde. yarın bir gün bizim ülkede de savaş çıksa savaş başlamadan içten içten biteriz biz
Anlık yaşıyoruz artık hayal bile çok geliyor insana ben daha maaşımı almadan bitiyor hesap kitap alınacaklar borçlar derken puf oluyor para daha almadan lan :dşuan asgari ücretle ailemle yaşıyorum evliliği düşünemiyorum bile sadece günü kurtarma derdindeyim
ŞUBAT AÇLIK YOKSULLUK SINIRI
Dört kişilik bir ailenin sağlıklı, dengeli ve yeterli beslenebilmesi için yapması gereken aylık gıda harcaması tutarı (açlık sınırı) 4.552,56 TL’dir.
AÇLIK SINIRI 4.552,56 TL İLE 2022 YILI ASGARİ ÜCRETİNİN 300 TL ÜZERİNDE!
ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN BEKÂR, YAŞAMA MALİYETİNİ KARŞILAMAK İÇİN 1.716,4 TL DAHA BULMALI!
- MUTFAK ENFLASYONUNDAKİ ARTIŞ AYLIK %7,12, SON ON İKİ AYLIK %66,38!
- SATIN ALMA GÜCÜ DÜŞMEYE DEVAM EDİYOR; YOKSULLUK SINIRI 15.139.90 TL!
kayakça:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
tek çaremiz belli en azındanne diyelim ki hocam elimizden gelen hiçbir şey yok, oy verip devirmek dışında. O da meçhul bir sürü suriyeli ile oy toplayacaklar.