Onaylı Üye
Hatırlamak daha kötü olurdu.İnsan yılda en az 1460 rüya görür, ama uyandıktan sonra hiçbir rüyayı hatırlamaz.
iyi rüyalarda görebilirsin ama.Hatırlamak daha kötü olurdu.
Anlayana kadar canım çıktıKurtuldum senden göreceğim güne günler sayardım
zaman kötü kolla kendini
işimiz zorya intihar etcemDünya'da üretilen en pahalı yapı, yapımı için 150 milyar dolar harcanmış olan Uluslararası Uzay İstasyonu'dur.
dünyada bütün asgari ücretliler 500$'la geçinebiliyorken 500$=6.892,10 Türk Lirası
Türkiye'de ise asgari ücret ile Türk vatandaşının ay sonunu nasıl çıkardığına dünyanın şaşması bu da böyle bir bilgi
500 TL=36,28 ABD Doları
500$=6.892,10 Türk Lirası
Bende şöyle bir bilgi vreyim; Burun o sadece yemek, sıgara,, parfüm gibi kokuların dışında korkunun sevincin, mutlulugun da kokusunu alabilir. Kaynak verebilirimİnsan kulağı herhangi bir sesi 0.05 saniye içerisinde duyabilmektedir. Bu da işitme duyusunu tüm duyuların en hızlısı yapmaktadır.
Perşembenin 7x7=49 hissiyatı vermesi sizde de oluyor mu?Bende şöyle bir bilgi vreyim; Burun o sadece yemek, sıgara,, parfüm gibi kokuların dışında korkunun sevincin, mutlulugun da kokusunu alabilir. Kaynak verebilirim
bu harbiden ilginçtiBeynimizin ürettiği enerji 10 watt'lık bir ampulü yakabilir.
Mizahını anlayamadımPerşembenin 7x7=49 hissiyatı vermesi sizde de oluyor mu?
Şair burda ne anlatmak istemiş kankaPerşembenin 7x7=49 hissiyatı vermesi sizde de oluyor mu?
yoo hatırlıyorum ben 1 sene önce gördüğüm rüyayı hala hatırlıyorumİnsan yılda en az 1460 rüya görür, ama uyandıktan sonra hiçbir rüyayı hatırlamaz.
Bu bilgiyi kafamda niye sakladım bende bilmiyorumbu harbiden ilginçti
Ama ilginç bilgi öğrenmiş oldum mesela eywBu bilgiyi kafamda niye sakladım bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?