Üye
Reis Sen Bu Oyun Dosyalarına Nasıl Bi Fantazi Yaşattırıyorsun ? Ama Wolftü'de de Eklenmiyo Oyuna Hata Veriyordubu dediğin şeyin hepsini yaptım fakat oyuna ekleyemeyince boşa uğraşmış oluyorsun. wolftü'de bir şekilde ekliyorduk oyuna ama bunda olmuyor. mesela bunlar oyunun içinden çıkan haritalardan dosyalar
Ekli dosyayı görüntüle 14489
quick ilemi unpackledin yine ?bu dediğin şeyin hepsini yaptım fakat oyuna ekleyemeyince boşa uğraşmış oluyorsun. wolftü'de bir şekilde ekliyorduk oyuna ama bunda olmuyor. mesela bunlar oyunun içinden çıkan haritalardan dosyalar
Aynen Quick ile, wolftü'de ekleniyordu fakat koruma getirdikleri için artık eklenmiyor.Reis Sen Bu Oyun Dosyalarına Nasıl Bi Fantazi Yaşattırıyorsun ? Ama Wolftü'de de Eklenmiyo Oyuna Hata Veriyordu
Post automatically merged:
quick ilemi unpackledin yine ?
quickle denedimde .gen'in bms'si yokAynen Quick ile, wolftü'de ekleniyordu fakat koruma getirdikleri için artık eklenmiyor.
im Bildiğim zulu Her Girişte Dosy
Kardeş sen bunu quickbms ilemi yaptınbu dediğin şeyin hepsini yaptım fakat oyuna ekleyemeyince boşa uğraşmış oluyorsun. wolftü'de bir şekilde ekliyorduk oyuna ama bunda olmuyor. mesela bunlar oyunun içinden çıkan haritalardan dosyalar
Bana script kullanıyorsan atabilirmisin ?bu dediğin şeyin hepsini yaptım fakat oyuna ekleyemeyince boşa uğraşmış oluyorsun. wolftü'de bir şekilde ekliyorduk oyuna ama bunda olmuyor. mesela bunlar oyunun içinden çıkan haritalardan dosyalar
sa hangi araç yardımıyle gen dosyasını düzenlediğinizi öğrenebilir miyim?evet şu an gen dosyalarını değiştirdim atabilirim isteyen olursa
QuickBMS & Acknex_Engine.bmssa hangi araç yardımıyle gen dosyasını düzenlediğinizi öğrenebilir miyim?
sa video klanılamıyor diyoQuickBMS & Acknex_Engine.bms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?