Şikayet vardan ve internetten araştırma yaptım ama fazla bir bilgi ve şikayet yok. Her site ne kadar iyi olursa olsun elbette şikayet ve kötü değerlendirme alıyor. Piyasaya göre çok ucuz olması korkutuyor ve aldıktan sonra sıkıntılar ile uğraşmak korkutuyor beniSelamlar ,
Fiyat güzel hocam alınabilir.
Site güvenilirliğine gelecek olursam alt resimdede gördüğünüz gibi etbis'e kayıtlı yalova merkez'de mağazları mevcut
Şikayet var sitesi üzerindende siteyi aratarak kendinize bilgi edinebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 77910
Karar sizin birşey diyemem elbetteŞikayet vardan ve internetten araştırma yaptım ama fazla bir bilgi ve şikayet yok. Her site ne kadar iyi olursa olsun elbette şikayet ve kötü değerlendirme alıyor. Piyasaya göre çok ucuz olması korkutuyor ve aldıktan sonra sıkıntılar ile uğraşmak korkutuyor beni
Teşekkür ederim burdan almayı düşünüyorum 1000 tl eksiğim var toparlar toparlamaz sipariş verecemKarar sizin birşey diyemem elbette
Ekli dosyayı görüntüle 77911
fiyatı gayet uygun siteyi de kapsamlı bir şekilde araştırdıktan sonra bence alabilirsinizBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu sistemi özelleştirme yaparak alacağım.
Ryzen 5 5600 x
Sdd iki tane olacak
Gamepower Skadi 240 Argb Cpu Sıvı Soğutma 240 mm
Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
Bunları ekleyerek 18.300 tl ediyor.
Siteyi daha önce duymadım ve bilgim yok. Site güvenilir mi ve alınır mı?
Fiyat iyi hoşta site hakkında emin değilimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu sistemi özelleştirme yaparak alacağım.
Ryzen 5 5600 x
Sdd iki tane olacak
Gamepower Skadi 240 Argb Cpu Sıvı Soğutma 240 mm
Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart
Bunları ekleyerek 18.300 tl ediyor.
Siteyi daha önce duymadım ve bilgim yok. Site güvenilir mi ve alınır mı?
Teşekkür ederim bilgilendirme içingüvenirlik olayında sorun yaşamazsınz sistem uygun.
Öncelikle wpden yazdım bir süre sonra tam ve kesin bir cevap vermediler sonra aradım açmadılar bilgi almak için ve en son olarak instagramdan yazdım ama yanıt yok biraz korkuttugüvenirlik olayında sorun yaşamazsınz sistem uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?