https://memoryhackers.org/categories/anti-cheat-yazilim-ve-programlama.248/ şöyle bir kategori var gördüysen orda hile yazılım programları isimleri ve başlıkları var girdiğinde tek tek okuyarak anlayabilirsin.Ben hileyi öğretmelerinden yanayım. Para istemiyorum öğretsinler ben de para almadan buradan hile yapayım sunayım istiyorum.) Adminlere de yüklenmiyorum bu arada aklımdakileri yazdım.
Bunun için Udemy diye bir site var ordan ders alarak hem o derse ait elinde bir bitirme belgesi olur hemde öğrenirsinBaktım aslında ama mesela kod yazımını biliyorum aşinayım fakat tam olarak online bir oyunun neresine nasıl giriş yapılıyor o kısmı bilemiyorum. Her programlama dilinde toplama çıkarma ile başlıyor tamam güzel modüllerden çıkıyor. Şimdi birincisi çok pratik gerekiyor ikincisi bayağı biliyorsun diyelim hile yapma meselesini kafanda tasarlayabilecek misin ve bunun için ne gibi dosyalara bakacaksın ilk? Gibi gibi sorular cevaplarını bulabilecek mi?
kusura bakma ama UDemy den para iadesi verdiği için deneme amaçlı eğitimlere baktım ve yararlı değiller. Kendisinin araştırıp deneyip kurcalayıp öğrenmesi daha sağlıklı. Ben öyle yapmıştım.Bunun için Udemy diye bir site var ordan ders alarak hem o derse ait elinde bir bitirme belgesi olur hemde öğrenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?