✡ Yusao
Seçkin Üye
Dostum sende bu sitedesin uyandırayımçözümünü heemen söylüyorum kardeşim bir bardak soğuk su .
haksız kazanç elde edip ceza yiyince offlamayın herşeyin bir sonucu var katlanmayacaksanız oynamayın hile ile
Çok haklısınaz önce veya dün başlık açmıştın banlanırmıyım diye banlanırsın yazmıştım dostum geçmiş olsun yapıcak bişey yok,sakın sinirlenip dahada çok açma bidahakine bilgisayar banı atıyorlar.
üzdün kardeşim beni dün açmış oldun başlıkta sana bi takım şeyler anlatmıştım hiç okumamışsın belliki çok sık deil ama ara ara açıyorum diye işte o ara ara el alışkanlına döner sık sık olur öldürdüklerin seni izliyo sonuçta dedik deilmi report çok etkili bu oyunda.
ben ne diyorum bir oku .Dostum sende bu sitedesin uyandırayım
Post automatically merged:
Çok haklısın
Oyunda kill cam yok belki vurduğu biri izlemiştir.Hile kullanmak risk almaktır başka hsap acıp girseydin böyle olmazdı
Raporlanmıssın kill cam düşmüssün manual ban atılmış
Hile yakalanmamış yakalansaydı hwid yedin bunada şükret
ben ne diyorum bir oku .
hile kullandığında ban yediğinde üzüleceksen kullanma anlamına getiriyorum zaten hile kullanmanın sonucu ban eninde sonunda hile kullanıp ban yemeyen bir allahın kulu yok üzüleceksen niye hile ile oynuyorsun ddedim sen ne diyosun cidden bir oku yazdığımdan bir anlam çıkar sonra cevap ver
Raporladıkları nereye gidiyor fazla rapor oyun geliştiricinin blirledigi kişilerin önüne gelir onlar izler sen boyle ban yemissinOyunda kill cam yok belki vurduğu biri izlemiştir.
Hocam yine aynısını yapıyorsunuz. Kendinizi yanlış ifade ediyorsunuz. Kill cam ölüm kamerası demek, ölüm kamerası oyunda yok ne dememi bekliyorsunuz? Raporlanmışsın ban yemişsin desen hiç sorun yok kelimenin mi anlamını bilmiyorsun, kendini iyi ifade mi edemiyorsun bilmiyorum. Seninle anakart konusunda da tartışmıştık.Raporladıkları nereye gidiyor fazla rapor oyun geliştiricinin blirledigi kişilerin önüne gelir onlar izler sen boyle ban yemissin
Çocuk değil de torun olabilirkanka çoçuğuna armağan edersinbirde böle düşün
Hocam adam demiş zaten post kasmak için saçma sapan yorum yapma işte bu kadar zor mu?sende kendin kaşınmıssın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?