Hocam haklısınız da forum ölü gibi şuan yönetim ekibi çok aktif olamıyor ve paylaşilan hile sayısı az dediğiniz gibi üyeler paylaşsa fakat ben kullandiğim hileyi paylaşirsam fix yeme süresi Max 2 gün oysa dword private valorant hilesi vardı onunla immoya kadar kastım sadece name ESP ile
Dostum mesele hile yapimı değil,hile yapilir ama o hileyi her gün güncel tutacak potansiyelde bir codera ihtiyaç var,ve her geçen gun anti cheat sisremi daha güçlu bir hale geliyor
riot games oyunları sanıldığı kadar kolay bir anti cheate sahip değil,eski oyunlar gibi bir sistem yok ortada,yapılamaz denen bir hile yok ortada ama anti cheat ile bilinen bypass kaynakları piyasada çok az ve tamamına yakıni ingilizce,öğrenmek içinde yıllarıni vermen gerekli
1 milyar dolarlık bir anti-hile sistemine karşı,her gün güncel bir hile tutmak çok çaba isteyen bir iş diye düşünüyorum
Hele ki bunu free bir şekilde hile yapıp sunabilmek bile bir usta sanatıdır,uzun lafın kısası bu zananda free lol hilesini piyasada bulmak neredeyse imkansız gibi bir durum oluşuyor