hocam kitap önerisi için sağol okurum"İnsan Olmanın Hikayesi"
önerin için sağol hocam müsait zamanda bakarım kitabaStephen Hawking'in büyük sorulara kısa yanıtlar adlı kitabını öneririm.
harry poter felsefe taşı
Beyaz Geceler
Stephen Hawking'in büyük sorulara kısa yanıtlar adlı kitabını öneririm.
stefan zweig bütün kitapları özellikle satranç ve korku
öneriniz için teşekkürler listeledim80 günde devrialem
sağol hocam önerin icin okuyacağımIncognito – Beynin Gizli Hayatı /David Eagleman
Hocam daha iyisi var yaBüyük Sorulara Kisa Yanitlar
Stephen Hawking
En büyük genel kültür.
Eyw hocam önerin için denicemAzınlık insanların bildiği kitap iyi kitap demek değildir. Az kişinin okuduğunu okuyayım marjinal olayım kafasına hiç girmeden klasikleri okumalısın bence ilk önce. Önerebileceğim klasikler:
İnsan Neyle Yaşar? - Lev Nikolayeviç Tolstoy
Fareler ve İnsanlar - John Steinbeck
Beyaz Zambaklar Ülkesinde - Grigory Petrov
İlyada - Homeros
Bir İdam Mahkumunun Son Günü - Victor Hugo
Okudum hocamsaatleri ayarlama ensitüsü
Okudum kanka zaten bu kitabi yinede teşekkürler önerin içinhocam stefen zweig in kitapları güzel ve nerdeyse coğu kişi okumuştur tavsiye ederim
Ejderha dövmeli kiz . Çok azınlık degildir ama guzel bir polisiye romaniBaşlıkta yazdığım gibi değişik bilgilerin olduğu, azınlık insanların bildiği kitap önerisi olan var mı? Genel kültür iyi bir şey örnek birisi ile tanışırken. Sonuçta yeni tanıştığın birisiyle konuşurken hep sıradan şeylerden bahsetmek nereye kadar? Bazı sıradan olmayan sorular karşı tarafın hem dikkatini hem de ilgisini çeker.
Martin Eden , muhteşem bir kitap . Filmini ve uzun bir süre sonra kitabını okuma fırsatım oldu . Kitabı okurken kafamda kurduğum sahneler filmi katlar . Kitabını okumak daha mantıklı eğer düşünürsenJack londan whitefang dayım önermişti güzel bir kitaptı