Aslında öneri değil de, ortak gibi bir şey arıyordum.Bol bol onay sistemi yapman lazım ben bi ara kurmuştum çekiliş felan yaparsan kitle yavaş yavaş gelecektir.
Ben sana yardımcı olabilirim belki özelden mesaj atarsın bir sorun olursa belki ortak felanda olabiliriz.Aslında öneri değil de, ortak gibi bir şey arıyordum.
Ama teşekkürler önerin için, aklımda.
Dostum benim demek istediğim, basit bir Discord grubu değil.Özelime Discordunu Atabilirsin Biliyorsun Daha Önceden Grubum Vardı Dağıttım.
Bot Yapmayı Biliyorum Yazı Ve Müzik Botu.Dostum benim demek istediğim, basit bir Discord grubu değil.
Senin grubunu hatırlıyorum ama hatırladığım kadarıyla basit bir şeydi.
Benim aklımda olan büyük bir proje var ve bunu tek başıma yapamayacağıma eminim.
Bu proje çok fazla şey kapsayacak.
Botlar, Webhooklar, Onay Sistemleri, Sunucuya girebilmek için başvuru sistemi bile getirebiliriz çok ileride.
Umarım biraz empati yapabiliyorsundur aklımdakileri anlaman için.
Ama teşekkürler yazdığın için.
Dostum iyi bir düzene oturduktan sonra sadece üyelere kalmayacak iş.bnde öyle bi yerlere katılmak isterdim şahsen adam lazım oynayacak
Tamamdır hocam lazım olduğunda ulaşırım.Bot Yapmayı Biliyorum Yazı Ve Müzik Botu.
Dostum aradığım şeyin önceliği bot değil.Kesin olmamakla beraber katılabilirim sana sanırım bot yazarım sanırım python ile yazıyorlar bilgim var biraz ve webhookuda hallederiz şu an kesin değil ama söylerim.
Bot işi için VPS gerekiyor diye biliyorum?Tavsiyem kendine özel bot yaz. Benim botlarım vardı kendimin. Forumda yapımını da paylaşabilirim belki
Python ile yazmıştım müzik ve vikipedi araştırma botuydu (Proxy ile giriyordu). Yani hazır botlar yerine otomatik botlar ayarlayabilirsin. Duyuru sistemi falan yapmıştım botun konsolundan attığım mesajı herkese özel mesaj olarak iletiyordu falan...
İnternette çok dökümanı var inceleyebilirsin.
Local'e Kurup PC'yi Açık Bırakıyordum. Bu arada duyuru botu yaptığını hesap edersek sadece duyuru atarken aktif olması gayet yeterli olacaktır.Bot işi için VPS gerekiyor diye biliyorum?
7/24 aktif olmadıktan sonra ne işe yarayacak?
.Elimden gelidiğince yardım ederim o zaman bende oyun işine yoğunlaşıp bir şeyler yapmak istiyorum
Tam discord değil ama discordu da iletişim için dahil edersek iyi olur. Daha çok satışı üzerine benimki halen oturtmaya çalışıyoruz yakındırDiscord ?
.Tam discord değil ama discordu da iletişim için dahil edersek iyi olur. Daha çok satışı üzerine benimki halen oturtmaya çalışıyoruz yakındır
Daha açmadıkKardeşim Discord Adını Soruyorum Destan Yazmana Gerek Yok.
.Daha açmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?