I don't understand you bro please speak english if you know the answerparau so queria terrminar logo o nivel de provação
knkm format atman lazım diye biliyorum bilgilerini flash pc gibi bir yere yedekle hesap şifrelerin vs formatla onun dışında bir çözüm yolu bilmiyorum başka yerlerden izlediğin videolara bişeyler kurmaya falan pekfazla güvenme telefonun performansını düşürebilir yada bilgilerin çalınabilir bu konularda dikkatli ve hassas olŞimdi başlık biraz kafa karıştırıcı olabilir ancak anlatmak istediğim şu Android 12 ye güncellediğim cihazımı Android 11 e döndürme gibi bir şansım var mı? varsa nasıl yapabilirim? riskli bir işlem midir?
tamamdır format atmayı deneyeceğim olursa mutlaka yazacağım ve teşekkürler uyarıların içinknkm format atman lazım diye biliyorum bilgilerini flash pc gibi bir yere yedekle hesap şifrelerin vs formatla onun dışında bir çözüm yolu bilmiyorum başka yerlerden izlediğin videolara bişeyler kurmaya falan pekfazla güvenme telefonun performansını düşürebilir yada bilgilerin çalınabilir bu konularda dikkatli ve hassas ol![]()