General Mobile 21 plus telefonda Android güncellemesinden dönülebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Şimdi başlık biraz kafa karıştırıcı olabilir ancak anlatmak istediğim şu Android 12 ye güncellediğim cihazımı Android 11 e döndürme gibi bir şansım var mı? varsa nasıl yapabilirim? riskli bir işlem midir?

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Şimdi başlık biraz kafa karıştırıcı olabilir ancak anlatmak istediğim şu Android 12 ye güncellediğim cihazımı Android 11 e döndürme gibi bir şansım var mı? varsa nasıl yapabilirim? riskli bir işlem midir?
knkm format atman lazım diye biliyorum bilgilerini flash pc gibi bir yere yedekle hesap şifrelerin vs formatla onun dışında bir çözüm yolu bilmiyorum başka yerlerden izlediğin videolara bişeyler kurmaya falan pekfazla güvenme telefonun performansını düşürebilir yada bilgilerin çalınabilir bu konularda dikkatli ve hassas ol :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
format atman gerekiyor sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eski sürüme dönüleceğini sanmıyorum fakat telefoncu tanıdığın varsa sormanı isterim daha detaylı bilgi verirler

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knkm format atman lazım diye biliyorum bilgilerini flash pc gibi bir yere yedekle hesap şifrelerin vs formatla onun dışında bir çözüm yolu bilmiyorum başka yerlerden izlediğin videolara bişeyler kurmaya falan pekfazla güvenme telefonun performansını düşürebilir yada bilgilerin çalınabilir bu konularda dikkatli ve hassas ol :)
tamamdır format atmayı deneyeceğim olursa mutlaka yazacağım ve teşekkürler uyarıların için :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
o cihazda downgrade yok diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk bilgilerini pc veya bi diske aktar sonra telefonu formatla

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
root olayı felan oluyor yakın bir telefoncu tanıdığın varsa root attırmayı sormanı tercih ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eski sürüme dönüleceğini sanmıyorum fakat telefoncu tanıdığın varsa sormanı isterim daha detaylı bilgi verirler

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
GM 21 Kullanıyorum Eski Sürüme Dönülmüyor Diye Biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Downgrade açık değil sanırım. Rom root ile çözebilirsin ama garanti falan kalmaz. Maks fabrika ayarına çekersin yapabileceğin bir şey yok.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
format atarsan ve güncellemeleri sıfırlarsan düzelir ama sen yine de bi telefoncuya götür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...