General Mobile Gm8 3Gb Ram 32 Gb Akıllı Telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Nasıl Bu Telefon Sizce Bakarmısınız Pubg Mobile Pes 2018 Gibi Oyunlar Oynatırmı

Bakarmısınız :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şuanda kullandığım telefon gm8 çok güzel telefon memnunum pubg vb. Oyunları kasmadan oynatıyor. 1 günü çok rahat geçiriyor.

Ekranı Büyük Güzel Geniş
Google en az 2 yıl güncelleme sağlayacak.

WhatsApp dan görüntülü konuşurken aynı anda da görüntü bozulmadan internette gezinebiliyorsun
Bi uygulama ile uğraşırken aynı anda farklı uygulama ile de uğraşabiliyorsun

Tavsiye ederim.

in your area
Süper Üye
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Ben telefon almaya gittiğim zaman bana general mobileyi önermediler. Şuan Lenovo K6 Note cihazını kullanıyorum. Çok memnunum. Tam bir pil canavarı. 2 günü rahat geçirtiyor. Pubg felan oynarken kastırmıyor. Yani senin işini görür bu telefonu öneririm.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kardesim oynatmaz cok kasar. Snapdrangpn 435 kullanıyor işlemci hızı 1.4 ghz ram yeterli ancak cok kasar pişman olurrsun 1000 tlye cok uygun bir telefon ama yuksek donanım gerektiren oyunlarda kasar ama oyuna önem vermıyorsa bu fıyata bu telefon kaçırma

Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kardesim oynatmaz cok kasar. Snapdrangpn 435 kullanıyor işlemci hızı 1.4 ghz ram yeterli ancak cok kasar pişman olurrsun 1000 tlye cok uygun bir telefon ama yuksek donanım gerektiren oyunlarda kasar ama oyuna önem vermıyorsa bu fıyata bu telefon kaçırma
aga oynayan çok ama pubg pes 18

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...