İntel daha iyi diyenlerde var baya hocam. Lakin sizin gibi düşüncesi olanları görünce seviniyorum Çünkü bende hep düşünüyorum; acaba AMD alarak hata mı yaptım diye.
İntel daha iyi diyenlerde var baya hocam. Lakin sizin gibi düşüncesi olanları görünce seviniyorum Çünkü bende hep düşünüyorum; acaba AMD alarak hata mı yaptım diye.
Aynen, bende öyle düşünüyorum. Zaten artık hazır sistemler de daha çok AMD ön planda tutuluyor. Bende AMD taraftarıyım ama i5-9400F daha iyi, onu alsan daha iyi olurdu diyenler yüzünden böyle tedirgin oldum.
Doğrudur hocam. Bende 3 aydır sıkıntısız geçiniyorum. Sıcaklık iyi ya da kötü deniliyor olabilir ama yinede her hangi bir sorun yok. Yüksek ayarlarda, bir çok oyunda zorlayarak denedim. Gayet hakkını veriyor diye düşünüyorum.
Hiç bi zaman intel'i sevmezdim NVIDIA daha güçlü sanardım hiç bi zaman AMD kullanmazdım aldıktan sonra içimdeki bütün şeyler değişti INTEL'e NVIDIA'ya düşman oldum D ^^