15 Kas 2022 #1 KeiraSoft Uzman Üye Katılım 17 Kas 2019 Mesajlar 199 Çözümler 4 Tepki puanı 27 Ödüller 7 6 HİZMET YILI Genshin'in hile dosyalarını bilgisayarımdan nasıl silebilirim? Hileyi İnject ederken bir sorun oluştu ve şu an kullanamıyorum. Silip, tekrardan inject etmek istiyorum, yardımcı olur musunuz?
Genshin'in hile dosyalarını bilgisayarımdan nasıl silebilirim? Hileyi İnject ederken bir sorun oluştu ve şu an kullanamıyorum. Silip, tekrardan inject etmek istiyorum, yardımcı olur musunuz?
Çözüm A A arascanuzay 15 Kas 2022 Kalıntı dosyaları silmek için Windows tuşuna basın ve çalıştır yazın 1 - Açlılan pencereye temp yazıp enterleyin ve klasörün içini tamamen silin 2 - işlemi tekrarlayın ve bu sefer sırasıyla %temp% prefetch doysalarına uygulayın 3 - Windowsu yeniden başlatın Hileyi tekrar kullanabilirsiniz
Kalıntı dosyaları silmek için Windows tuşuna basın ve çalıştır yazın 1 - Açlılan pencereye temp yazıp enterleyin ve klasörün içini tamamen silin 2 - işlemi tekrarlayın ve bu sefer sırasıyla %temp% prefetch doysalarına uygulayın 3 - Windowsu yeniden başlatın Hileyi tekrar kullanabilirsiniz
15 Kas 2022 #2 marilyn005 Süper Üye Katılım 15 Ara 2018 Mesajlar 1,086 Çözümler 10 Tepki puanı 117 Ödüller 9 7 HİZMET YILI temp ve %temp% sil hiç kullanmadım kafadan sallama diyorum Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Kas 2022 #3 arascanuzay A Nam ı Değer İsviçre Çakısı Seçkin Üye Katılım 19 Ağu 2021 Mesajlar 315 Çözümler 9 Tepki puanı 29 Ödüller 3 4 HİZMET YILI Kalıntı dosyaları silmek için Windows tuşuna basın ve çalıştır yazın 1 - Açlılan pencereye temp yazıp enterleyin ve klasörün içini tamamen silin 2 - işlemi tekrarlayın ve bu sefer sırasıyla %temp% prefetch doysalarına uygulayın 3 - Windowsu yeniden başlatın Hileyi tekrar kullanabilirsiniz Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Kalıntı dosyaları silmek için Windows tuşuna basın ve çalıştır yazın 1 - Açlılan pencereye temp yazıp enterleyin ve klasörün içini tamamen silin 2 - işlemi tekrarlayın ve bu sefer sırasıyla %temp% prefetch doysalarına uygulayın 3 - Windowsu yeniden başlatın Hileyi tekrar kullanabilirsiniz
15 Kas 2022 Konuyu başlatan #4 KeiraSoft Uzman Üye Katılım 17 Kas 2019 Mesajlar 199 Çözümler 4 Tepki puanı 27 Ödüller 7 6 HİZMET YILI arascanuzay' Alıntı: Kalıntı dosyaları silmek için Windows tuşuna basın ve çalıştır yazın 1 - Açlılan pencereye temp yazıp enterleyin ve klasörün içini tamamen silin 2 - işlemi tekrarlayın ve bu sefer sırasıyla %temp% prefetch doysalarına uygulayın 3 - Windowsu yeniden başlatın Hileyi tekrar kullanabilirsiniz Genişletmek için tıklayın ... İşe yaradı, çok teşekkür ederim. Post automatically merged: 15 Kas 2022 marilyn005' Alıntı: temp ve %temp% sil hiç kullanmadım kafadan sallama diyorum Genişletmek için tıklayın ... Size de. Oyla 0 Olumsuz oyla
arascanuzay' Alıntı: Kalıntı dosyaları silmek için Windows tuşuna basın ve çalıştır yazın 1 - Açlılan pencereye temp yazıp enterleyin ve klasörün içini tamamen silin 2 - işlemi tekrarlayın ve bu sefer sırasıyla %temp% prefetch doysalarına uygulayın 3 - Windowsu yeniden başlatın Hileyi tekrar kullanabilirsiniz Genişletmek için tıklayın ... İşe yaradı, çok teşekkür ederim. Post automatically merged: 15 Kas 2022 marilyn005' Alıntı: temp ve %temp% sil hiç kullanmadım kafadan sallama diyorum Genişletmek için tıklayın ... Size de.
15 Kas 2022 #5 arascanuzay A Nam ı Değer İsviçre Çakısı Seçkin Üye Katılım 19 Ağu 2021 Mesajlar 315 Çözümler 9 Tepki puanı 29 Ödüller 3 4 HİZMET YILI KeiraSoft' Alıntı: İşe yaradı, çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıklayın ... işe yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Oyla 0 Olumsuz oyla
KeiraSoft' Alıntı: İşe yaradı, çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıklayın ... işe yaradıysa çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.