Uzman Üye
yani kısacası 16 lvlden sonra kullanılmasını tavsiye etmem yada birisinin dünyasındadaha fazla açıklayabilir misin lütfen anlamıyorum
kanka dikkatli kullanırsan sıkıntı olmuyorarkadaşlar benim genshin hesabım ban yemişti onun sebebini buldum birsinin dünyasına geldiğinizde yada birisi geldiğinde ban yeme ihtimali % 90 lara çıkıyor yeni hesaba geçiş yaptım şuanda ondada kullandım ama baya rage kullandım 1 günde 15 lvl fln oldum 0 hesapta arkadaşlar 16 lvden sonra kullanmanızı tavsiye etmem hiç kullanmayın.(isterseniz düşüncelerinizi aşşaya yazabilirsiniz)
bu pc oyunu genshin etkisi ile ilgili eğer oynadıysanız kullanılmış olabilirBen anlayamadım hocam konuyu
telefondan oynamıştım hocambu pc oyunu genshin etkisi ile ilgili eğer oynadıysanız kullanılmış olabilir
auto lootu açmaÖzellikle şunu yapma dediğiniz bi hareket var mı? Oyuna yeni başladım şu an için neyi ne kadar kullanmak riskli sayılır kestiremiyorum.
17 level diye biliyorum benyani kısacası 16 lvlden sonra kullanılmasını tavsiye etmem yada birisinin dünyasında
o zaman telefonda oynuyorsan herhangi bir hile kullanamazsıntelefondan oynamıştım hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?