genshin impact hile hakkında bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
arkadaşlar benim genshin hesabım ban yemişti onun sebebini buldum birsinin dünyasına geldiğinizde yada birisi geldiğinde ban yeme ihtimali % 90 lara çıkıyor yeni hesaba geçiş yaptım şuanda ondada kullandım ama baya rage kullandım 1 günde 15 lvl fln oldum 0 hesapta arkadaşlar 16 lvden sonra kullanmanızı tavsiye etmem hiç kullanmayın.(isterseniz düşüncelerinizi aşşaya yazabilirsiniz)
ganshin buged in lobby

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Abartmadığın sürece hiç bir şey olmaz yani gidip noclip felan açma çok fazla yada autofarm şeylerini çok açmanı önermem. Damage şeyi var onu kullanıyorum tek atıyor herkese onda şuana kdr hiç sıkıntı çıkmadı. Spiral abyss i speedrunladım çok dedectlenmiyor.

mistake is a path
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşlar benim genshin hesabım ban yemişti onun sebebini buldum birsinin dünyasına geldiğinizde yada birisi geldiğinde ban yeme ihtimali % 90 lara çıkıyor yeni hesaba geçiş yaptım şuanda ondada kullandım ama baya rage kullandım 1 günde 15 lvl fln oldum 0 hesapta arkadaşlar 16 lvden sonra kullanmanızı tavsiye etmem hiç kullanmayın.(isterseniz düşüncelerinizi aşşaya yazabilirsiniz)
yup, using it on multiplayer and event are high.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben bir hafta boyunca tüm hileler açık oynadım teleport, god mode, infinite stamina vb. online girmediğim için ban yemedim hesap duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...