peki bu içindeki sandık toplama gibi hileler falan var sanırım onlar bir sıkıntı çıkartırmıÖncelikle hangi hileyi kullanmalıyım soruna cevap olarak forumda bulunan Minty Hack i kullanabilirsin gayet yeterli bir hile spiral abyss dönmek için ideal oyunda hile kullanmak ban sebebi ancak genel olarak neredeyse hiç banlanmıyorsun sadece noclipde sorun var örneğin noclip hızını 50 60 yaparsan ban yersin muhtemelen 20 veya 15de kullanmak ideal olur ayrıca yüksek ar hesaplarda ban yeme riski daha düşük çünkü yaptığın spiral abysslerden kimse şüphelenmez ancak 16 ar bir hesap ile spiral abyssi 12-3 yaparsan şüphelenirler ve incelemeye alırlar, korkacak bir şey yok dediğim gibi minty hacki kullanabilirsin. İyi forumlar.
hayır çıkarmaz zaten sandıklara tp hileleri kalktı ancak esp özelliğini kullanarak sandıkların yerini görüp nocliple hızlıca gidebilirsinizpeki bu içindeki sandık toplama gibi hileler falan var sanırım onlar bir sıkıntı çıkartırmı
Hayatında hiç genshin oynadın mı acaba?Sınırsız ban diye bir şey yok ilk ban 1 hafta oluyor sadece hesabına kısıtlama geliyor ve %99 virüslü demişsin doğru yerden indirmezsen hepsi için geçerli şuan 2 tane hile var zaten genshin için başka da yokKankacım lütfen ciddiyetle oku bu yorumu. Tek oyunculu olduğu için şüphe duymayabilirsin fakat sen genshin'e girdiğinde bir sunucuya bağlanıyorsun (örn avrupa) hile ise sunucuyu senin bilgisayarına kuruyor ve bu da oyun dosyalarının değişmesine yol açıyor (ve hile yaparken de aynı şekilde değişiyor) genshin impact otomatik olarak algılıyor bunu ve ban wave zamanı geldiğinde sınırsız banı tak diye yiyosun. Denemeni tavsiye etmem. Yan hesaplarda bile çünkü hwid banı yiyebilirsin o konuda bilgim yok. Oyunda oyun dosyalarını değiştirmek sınırsız bana yol açar. Lütfen dikkat et ve genshin hilelerinin %99.1'i virüs direk indirmeni önermiyorum oyunda hile açmayı geç.
minty de Uzak looting ve Hızlı Oto lootu kısa mslerde kullanabilirler ban yiyebilirsin ama ben 6 aydır minty kullanyorum hiç bir sıkıntı olmadıpeki bu içindeki sandık toplama gibi hileler falan var sanırım onlar bir sıkıntı çıkartırmı
EzGlobal MintyHayatında hiç genshin oynadın mı acaba?Sınırsız ban diye bir şey yok ilk ban 1 hafta oluyor sadece hesabına kısıtlama geliyor ve %99 virüslü demişsin doğru yerden indirmezsen hepsi için geçerli şuan 2 tane hile var zaten genshin için başka da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?