Uzman Üye
arkadaşlar size bi sorum olucak bugün ban yedim genshinden sizce legit bi şekilde en iyi nasıl hile kullanılır bilen varmı ?
kullanma kardeşim bu oyunda hile yapma o kadar ciddiler ki seni önceden yasaklayabilirler ve hatta hilecileri ve hile satıcılarını uyarıp hapse atıyorlar !! o yüzden bu hileleri oynama, onlar çinden o kadar güçlüler ki seninle sohbet edebilirler
sadece yazıya baktım...kullanma kardeşim bu oyunda hile yapma o kadar ciddiler ki seni önceden yasaklayabilirler ve hatta hilecileri ve hile satıcılarını uyarıp hapse atıyorlar !! o yüzden bu hileleri oynama, onlar çinden o kadar güçlüler ki seninle sohbet edebilirler
using it from yesterday, dont get banned yet. just using the default setting. i mean do not change anything . they are some cheat that not fully tested yet, do not turn on that yet. i try to rage chest TP , and not get banned. also dont ever used it COP mod and event.arkadaşlar size bi sorum olucak bugün ban yedim genshinden sizce legit bi şekilde en iyi nasıl hile kullanılır bilen varmı ?
Alternatif hesaplarda kullanıyorsanız, evet. ama ana hesapta kullanmayınarkadaşlar size bi sorum olucak bugün ban yedim genshinden sizce legit bi şekilde en iyi nasıl hile kullanılır bilen varmı ?
kullanma kardeşim bu oyunda hile yapma o kadar ciddiler ki seni önceden yasaklayabilirler ve hatta hilecileri ve hile satıcılarını uyarıp hapse atıyorlar !! o yüzden bu hileleri oynama, onlar çinden o kadar güçlüler ki seninle sohbet edebilirler