Genshin Impact hile nasıl kullanılmalı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𝕄𝕒𝕤𝕥𝕖𝕣 𝕠𝕗 𝕎𝕒𝕥𝕔𝕙
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
peki sadece agresif oynama, herkes bunu yapıyor ve global hile vs. kullanma, sadece bir şeye takıldığın zaman güzel ve basit oyna, sonra hack'i kullan

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar, hileyi kullanırken Spiral abbys ,etkinlikler ve dünyanızda başkaları oldu mu kullanmanızı önermem çünkü hoyoverse bu tarz durumlarda direkt sizin eskiden naptınıza ama şimdi nasıl yaptıgınızı inceliyor. Ondan dolayı belli etmeden kullanmanız şart.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kullanma kardeşim bu oyunda hile yapma o kadar ciddiler ki seni önceden yasaklayabilirler ve hatta hilecileri ve hile satıcılarını uyarıp hapse atıyorlar !! o yüzden bu hileleri oynama, onlar çinden o kadar güçlüler ki seninle sohbet edebilirler

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
kullanma kardeşim bu oyunda hile yapma o kadar ciddiler ki seni önceden yasaklayabilirler ve hatta hilecileri ve hile satıcılarını uyarıp hapse atıyorlar !! o yüzden bu hileleri oynama, onlar çinden o kadar güçlüler ki seninle sohbet edebilirler

Bored Cabin Fever GIF
Sad Baby GIF

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Speed gibi ayarları fazla abartmadan kullan

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
nasıl kulanırsan kulan hertürlü ban iyorsan çok kez yedim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bir taktiği yok her türlü banı yiyorsun er ya da geç.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dün sırf bu konuyu görüp bari bir denemiş olıyım diye oyunu ve hileyi indirdim. Henüz kullanmadım akşam deneyeceğim. Legit oynayarak kullandığımızdada ban yiyor mu? Konuda undetected olduğu belirtilmiş oysaki? Bilen bir arkadaş yorum yapabilir mi?

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk legit kullandığın sürece bi sıkıntı yaşamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
3-4 gün gayet legit kullandım hatta sadece chest ve sprint koşmak için kullandım diyebilirim, dedim ki nolcak bi deneyim dedim abbys girdim tek attım hepsine hoşuma gitti baya kullandım sonraki gün 1 aylık ban yemiş neyseki main hesabımdan açmamıştım :)

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sadece yazıya baktım...

mistake is a path
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
arkadaşlar size bi sorum olucak bugün ban yedim genshinden sizce legit bi şekilde en iyi nasıl hile kullanılır bilen varmı ?
using it from yesterday, dont get banned yet. just using the default setting. i mean do not change anything . they are some cheat that not fully tested yet, do not turn on that yet. i try to rage chest TP , and not get banned. also dont ever used it COP mod and event.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Legit oynamalısın, hilen yokmuşçasına aşırı legit oynaman lazım. iki yıldır cs:go'da legit oynuyorum bir kere bile ban yemedim + olarak hileninde ban yedirtmemesi lazım gerisi sana kalmış

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
spiral abbysdeki yaptıkların videoya kaydediliyor eğer orada hile açarsan ve birisi seni raporlarsa ilk oraya bakılıyor eğer anormal bir şey varsa direkt banlanıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ayarları az açarak teleport olmayarak ban yemeyebilirsin

𝕄𝕒𝕤𝕥𝕖𝕣 𝕠𝕗 𝕎𝕒𝕥𝕔𝕙
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Grin Reaction GIF by iQiyi
The Office Crying GIF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...