File path in config.json invalid
Please select your Game Executable
Successfully loaded bypass
Failed to inject bypass: incorrect version of the game, please update it or use the previous version. (0x667)
Press any key to continue . . .
Ya ben başka hileden rat yemiştim. ne zamandir kullaniyosun shikayi trojan falan var mı hesap çalınması yaşadınız mı? İndiricem cesaret edemiyorum daaha önce kullandim sıkıntı çıkmamıştı ama güncel olarak güvenli mi sormak istedim
Shika'yı 5.3 den beri kullanıyorum antivirüs uyarı veriyor ama henüz hesap çalınması gibi bir durum yaşamadım.5.6 ya kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım sorunsuz kullanıyordum ama son 1 hafta içerisinde 2-3 adet hesabım 7 gün süreyle banlandı. Güncel olarak anti-ban güvencesi olmadığı için banlanma riski var diyebilirim.
Shika'yı 5.3 den beri kullanıyorum antivirüs uyarı veriyor ama henüz hesap çalınması gibi bir durum yaşamadım.5.6 ya kadar da herhangi bir sıkıntı yaşamadım sorunsuz kullanıyordum ama son 1 hafta içerisinde 2-3 adet hesabım 7 gün süreyle banlandı. Güncel olarak anti-ban güvencesi olmadığı için banlanma riski var diyebilirim.
evet şu anda direkt olarak banlıyolar bende yan hesabımda denedim 1 haftalık ban yedi hesap. daha kullanılmaz mı yoksa gelecekte tekrar kullanılır hale gelebilir mi acaba
Successfully loaded bypass
Failed to inject bypass: incorrect version of the game, please update it or use the previous version. (0x667)
Press any key to continue