2 Tem 2025 #1 cio3939 C Onaylı Üye Katılım 16 Ara 2022 Mesajlar 68 Tepki puanı 4 Ödüller 4 Yaş 28 3 HİZMET YILI Simdi ben chest loot hilesi acmak istiyorum ucretsiz bir sekilde noclipi 15 civarina falan ayarlarim ban yeme riskim nedir? Ve ayrica oneriniz varsa ucretsiz sekilde paylasirsaniz cok sevinirim
Simdi ben chest loot hilesi acmak istiyorum ucretsiz bir sekilde noclipi 15 civarina falan ayarlarim ban yeme riskim nedir? Ve ayrica oneriniz varsa ucretsiz sekilde paylasirsaniz cok sevinirim
3 Tem 2025 Yasaklandı #2 efeefe16 Banlı Üye Katılım 9 Ağu 2020 Mesajlar 335 Çözümler 2 Tepki puanı 16 Ödüller 6 Yaş 27 Sosyal 5 HİZMET YILI oyun online olmadığından ban riski cok az mint deneyebilirsin
4 Tem 2025 Yasaklandı #3 Naria N Banlı Üye Katılım 3 Tem 2025 Mesajlar 59 Tepki puanı 5 Chest loot hilesi ve noclip gibi özellikleri ücretsiz ve açık şekilde kullanmak: Ban Riski Yüksektir Noclip 15 civarı çok belirgin → %90+ ban riski Ücretsiz hileler genelde detected olur → tespiti kolay Öneri: Eğer illa deneyeceksen, smurf hesap kullan Hileyi gizli ve aşırıya kaçmadan kullan Ama tavsiye edilmez, çoğu ücretsiz hile logger veya trojan içerir Kısaca: Ücretsiz chest + noclip → yüksek ban + güvenlik riski.
Chest loot hilesi ve noclip gibi özellikleri ücretsiz ve açık şekilde kullanmak: Ban Riski Yüksektir Noclip 15 civarı çok belirgin → %90+ ban riski Ücretsiz hileler genelde detected olur → tespiti kolay Öneri: Eğer illa deneyeceksen, smurf hesap kullan Hileyi gizli ve aşırıya kaçmadan kullan Ama tavsiye edilmez, çoğu ücretsiz hile logger veya trojan içerir Kısaca: Ücretsiz chest + noclip → yüksek ban + güvenlik riski.