Üye
dediğin gibi bilgisayarında başka oyunun hilesi olsada hile var ondan yemişsindir ban geçmiş olsun
8.biletimde donduler sonunda 3 ay sonunda kalkıcakmış ban ama başka hesapdan girmem gerekicekmişAçıkcası bunun destek ekibinden kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Bakıldığında suçlu olarak gözlemlendiği için daha sert bir şekilde ilgilenmeleri beklenen bir durum. Ama derdini detaylı bir şekilde düzgün bir üslup ile anlatırsan geri döneceklerine eminim.
valorant o senin cs.1.6 hileni kendisine yapılcak oldugunu dusunup banlamıs bu benım dusuncemmerhaba aqrkdaşlar daha yeni derecesiz oynuyodum ve ban yedim yemin ederimki hile kullanmadım sadece pc de cs 1.6 ve XFProject hileleri var valornatla ilgili bişey yok ben yaşadım kesinlikle valorant da ne hile yapmayı denemeyin ben gereksiz yere yedim oyundan da soğdum ve sildim bidaha oynamam ztn aylarımı verdiğim hesap gitti
Hile kullanmadan mı bu şekilde uzaklaştırıldın oyundan? Garip.. Çünkü aynı şekilde valoranttan ban yemiştim fakat attığım ilk tickete cevap verip 2 gün inceleme sürecinden sonra banı kaldırdılar.8.biletimde donduler sonunda 3 ay sonunda kalkıcakmış ban ama başka hesapdan girmem gerekicekmiş