Öncelikle şu konuya bir açıklık getirmek istiyorum. 3 yıldır siteye üye olan arkadaşlarımız var. 3 yıldır beri yanımızda olduğunuz için teşekkür ediyoruz ancak foruma kayıtlı süren 3 yıl ve yorum sayın 30 40 larda geziyorsa bir zahmet hileyi kullanma. Haftada 10 yorum atsan felan en kötü 250-300 yorum ediyor, ve o rank kısıtlaması olan hileler, o oyunlar
"hile" konusunda kesinlikle taviz vermediği için o rank kısıtlaması mevcut. Site kurucularımızın hilenin binevi private kalması için aldığı önlemdir. Rank kısıtlaması olan hileleri sadece siteye
"emek" verip o rankı elde edenler kullanabilir.Şunu da eklemek istiyorum, siteyi 7/24 tarayan bir ekibimiz mevcut. Hileyi kullanmak uğruna siteyi
"çöp" etmeye çalışan arkadaşlar gereken cezayı alıyor. O konuda kesinlikle yaptırımımız ağırdır esnek davranmıyoruz.Bizde bir insanoğluyuz gözümüzden kaçan ihlaller olabiliyor o konudada sizlerin yardımını talep ediyoruz.
Bu sol altta bulunan rapor tuşuyla kural ihlalleri olan yorumları bildirebilirsiniz.
Kardeşim hile kullanmamız için en az 300 yorum istiyolar biz ne yapalım hesabım 2017 den kalma ama hala normal üye
2017'den beri burda olup hala 50/60 yorum bandında geziyorsan sorun sende bizde değil. Kayıt tarihi 2018 2019 olup 1-2k yorum bandında olan adamlar biliyorum. Sorunu başkasında aramak yerine kendinde arasan?
hahah 2 gün önce birisi üye olmuş iki günde 300 mesaj kasmış adamı raparladığım halde ne ban yedi nede birşey 2 güne 300 mesaj yazıyor soruyorsun seçkin üyeliğim ne zaman açılır diye soruyor
O eleman tek tek kontrol edildi. Spam yoruma rastlanmadı bilip bilmeden konuşma. İstiyorsanız sizde üyeleri tek tek kontrol edip
"ss (screenshot)'unu alaraktan" üyeyi raporlayabilirsiniz gerekeni yaparız. Baştada dediğim gibi
"insanoğluyuz" gözümüzden kaçan ihlaller olabilir. Bize yardımcı olmanız gerekiyor. İyi forumlar diliyorum