Bu oyunun bi ara kaynak kodları çalındı denmişti hocam hatırlıyor musun o günleri? Ne sevinmiştim PVP sunucusunu açacaklar diye. Sonradan yalan çıktı.Wolfü zamanlarına geri dönmek isterdim çok güzel zamanlardı o zamanı bi döndürmek lazım harbiden
Hatırlamaz mıyım herkesi kandırdılar ya ben de düşmüştüm oltaya o zamanlar harbi çıksa efsane olurdu düşünemiyorum şu an olacaklarıBu oyunun bi ara kaynak kodları çalındı denmişti hocam hatırlıyor musun o günleri? Ne sevinmiştim PVP sunucusunu açacaklar diye. Sonradan yalan çıktı.
WarRock diye bir oyun vardı mutlaka hatırlarsın. Onun PVP'sini çıkarmışlardı. O zaman hatuna harcayacağım paranın yarısını o PVP'ye yatırmıştım. Bir gram pişman değilimHatırlamaz mıyım herkesi kandırdılar ya ben de düşmüştüm oltaya o zamanlar harbi çıksa efsane olurdu düşünemiyorum şu an olacakları
wolftü tabii ama ilk çıktığı zamanlar güzeldi sonra kurucular oyunu paraya bağlayınca güç zengine geçti anlayacağınız oyunu sattılar hilelerde cabasıDostlar, hepimiz bir çok online oyun oynadık. Bir çoğumuz hala devam ediyor, bir çoğumuz o oyunları artık oynamıyor. Eski zamanlarda oynadığınız oyunlardan hangisi, eski haline geri dönse oynamak isterdiniz?
Benim;
wolftü ( Özel karakterler gelmeden önceki yamaları)
Warzone ( Verdansk Haritasinin yok edilmeden önceki hali)
Ne günlerdi kanka yeni çıkıştı wolf baya iyidi de sonradan çürüttüler oyunuwolftü e donmek ısterdım ılk onlıne oyunum
en keyıf veren oyundu ama sonradan mahfettiler oyunuwolftü aga zamaninda fena sariyodu ilk ozel versyonlarin ciktiigi zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?