19 Ocak 2022 #1 RJoLe Boş beleş insan Onaylı Üye Katılım 1 Nis 2019 Mesajlar 67 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 22 7 HİZMET YILI League of Legends'in Scriptlerinden birini çalırtırmaya çalıştığımda MUICore da : GetLastError(): 12 /xstatus fail hatasını alıyorum ve scripti yükleyemiyorum... (bütün redisler ve frameworklar yüklü, güvenlik duvarı ve anti-virüs yazılımı kapalı) yardım ederseniz sevinirim Moderatörün son düzenlenenleri: 19 Ocak 2022
League of Legends'in Scriptlerinden birini çalırtırmaya çalıştığımda MUICore da : GetLastError(): 12 /xstatus fail hatasını alıyorum ve scripti yükleyemiyorum... (bütün redisler ve frameworklar yüklü, güvenlik duvarı ve anti-virüs yazılımı kapalı) yardım ederseniz sevinirim
Çözüm U U uhpep 19 Ocak 2022 Temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyip tekrar deneyebilirsiniz bunun yanında C: diskinin içinde bulunan .dll leri temizleyip deneyebilirsiniz.
Temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyip tekrar deneyebilirsiniz bunun yanında C: diskinin içinde bulunan .dll leri temizleyip deneyebilirsiniz.
19 Ocak 2022 Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyip tekrar deneyebilirsiniz bunun yanında C: diskinin içinde bulunan .dll leri temizleyip deneyebilirsiniz. Oyla -2 Olumsuz oyla Çözüm
Temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyip tekrar deneyebilirsiniz bunun yanında C: diskinin içinde bulunan .dll leri temizleyip deneyebilirsiniz.
19 Ocak 2022 Konuyu başlatan #3 RJoLe Boş beleş insan Onaylı Üye Katılım 1 Nis 2019 Mesajlar 67 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 22 7 HİZMET YILI uhpep' Alıntı: Temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyip tekrar deneyebilirsiniz bunun yanında C: diskinin içinde bulunan .dll leri temizleyip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... Calisti Teşekkür ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
uhpep' Alıntı: Temp %temp% prefetch dosyalarını temizleyip tekrar deneyebilirsiniz bunun yanında C: diskinin içinde bulunan .dll leri temizleyip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıklayın ... Calisti Teşekkür ederim