Önemli dediğin şeyler oyunlar değilse, dosyalarını bulut depolamaya aktarabilirsin. Ben de ggOS kullanıyorum, yapımcısı bir süredir güncelleme getirmiyor. AtlasOS'u kullanmanı öneririm.ggos veya atlasos win10 kuracağım fakat pc de birsürü benim için önemli şeyler var ne yapabilirim bu uygulamaları kurunca pc formatlanacak sonucta yardım eder misiniz
yok bro ya ne oyunu atlasos türkce destekliyor muÖnemli dediğin şeyler oyunlar değilse, dosyalarını bulut depolamaya aktarabilirsin. Ben de ggOS kullanıyorum, yapımcısı bir süredir güncelleme getirmiyor. AtlasOS'u kullanmanı öneririm.
veya atlasosdan daha güzel bisey var mı bildiğinyok bro ya ne oyunu atlasos türkce destekliyor mu
ggOS benim gözümde en iyisiydi, ancak dediğim gibi yapımcısı ortadan kayboldu ve uzun süredir aktif değil. AtlasOS veya FoxOS tercih edebilirsin. İkisini deneyerek kendin karar vermen gerekiyor.yok bro ya ne oyunu atlasos türkce destekliyor mu
Post automatically merged:
veya atlasosdan daha güzel bisey var mı bildiğin
çok tesekkürler bro deneyeceğimggOS benim gözümde en iyisiydi, ancak dediğim gibi yapımcısı ortadan kayboldu ve uzun süredir aktif değil. AtlasOS veya FoxOS tercih edebilirsin. İkisini deneyerek kendin karar vermen gerekiyor.
Dostum windowsu c diskine kurarsan d deki dosyaların gitmez. Ayrıca benim bir sorum var bu modlu windowsu kurma amacınız nedir ?ggos veya atlasos win10 kuracağım fakat pc de birsürü benim için önemli şeyler var ne yapabilirim bu uygulamaları kurunca pc formatlanacak sonucta yardım eder misiniz
Performans için en iyi ayarlar yapılandırılmıştır. Normal bir Windows sürümüne göre daha hafif ve daha yüksek performansla çalışmaktadır.Dostum windowsu c diskine kurarsan d deki dosyaların gitmez. Ayrıca benim bir sorum var bu modlu windowsu kurma amacınız nedir ?
link alabilirmiyimPerformans için en iyi ayarlar yapılandırılmıştır. Normal bir Windows sürümüne göre daha hafif ve daha yüksek performansla çalışmaktadır.
link alabilirmiyim