ggos veya atlasos gibi modifiyeli win 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ggos veya atlasos win10 kuracağım fakat pc de birsürü benim için önemli şeyler var ne yapabilirim bu uygulamaları kurunca pc formatlanacak sonucta yardım eder misiniz

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ggos veya atlasos win10 kuracağım fakat pc de birsürü benim için önemli şeyler var ne yapabilirim bu uygulamaları kurunca pc formatlanacak sonucta yardım eder misiniz
Önemli dediğin şeyler oyunlar değilse, dosyalarını bulut depolamaya aktarabilirsin. Ben de ggOS kullanıyorum, yapımcısı bir süredir güncelleme getirmiyor. AtlasOS'u kullanmanı öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Önemli dediğin şeyler oyunlar değilse, dosyalarını bulut depolamaya aktarabilirsin. Ben de ggOS kullanıyorum, yapımcısı bir süredir güncelleme getirmiyor. AtlasOS'u kullanmanı öneririm.
yok bro ya ne oyunu atlasos türkce destekliyor mu
Post automatically merged:

veya atlasosdan daha güzel bisey var mı bildiğin

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Post automatically merged:

veya atlasosdan daha güzel bisey var mı bildiğin
ggOS benim gözümde en iyisiydi, ancak dediğim gibi yapımcısı ortadan kayboldu ve uzun süredir aktif değil. AtlasOS veya FoxOS tercih edebilirsin. İkisini deneyerek kendin karar vermen gerekiyor.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
w10 superlite vardı öneririm

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Hocam, modlu windows kullanacak iseniz kesinlikle dikkatli olun.
Cihazınız bir virüs kaptığında, diskiniz zarar gördüğünde, otomatik onarım hatasında cihazınızı hiç bir türlü kurtaramazsınız.
Formatı hiç bir türlü kabul etmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum windowsu c diskine kurarsan d deki dosyaların gitmez. Ayrıca benim bir sorum var bu modlu windowsu kurma amacınız nedir ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum windowsu c diskine kurarsan d deki dosyaların gitmez. Ayrıca benim bir sorum var bu modlu windowsu kurma amacınız nedir ?
Performans için en iyi ayarlar yapılandırılmıştır. Normal bir Windows sürümüne göre daha hafif ve daha yüksek performansla çalışmaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...