-Önceki Günlerde Yeni Bir Anime Yayınlanacağını Ve Ghost İn The Shell Netflix Platformunda Yayınlanacağını Belirtti
-Fransanın Anneci Kentinde Hazırlanan Annecy Uluslararası Animasyon Festivalinde (Netflix Original Anime: A Celebration of Anime and a Look Ahead) platformunda Ghost in the Shell animesinin ilk görsellerini yayınladı
-Yayınlanan fotoğrafta baş kahramanımız cyborg Major Motoko Kusanagi’nin yüzü görüldü
-Masaumune Shirow tarafından yapılan yapıt daha önce birçok animeye ve hatta bir 'live action' filme uyarlanmıştı ancak ilk kez 3DCG formatında izleyicilerine sunulacak
-Scarlett Johanssonın baş rolünde olduğu live action beklentileri karşılayamamıştı yeni çıkacak anime serisi hayranların bu konudaki hayal kırıklığını bitirebilir. Ghost in the Shell: SAC_2045, 2020’de Netflix’teki yerini alacak
Vay canına, bunun animesini beklemiyordum. Netflix gibi platformlarda değilde, herkesin ulaşacağı şekilde paylaşılacak olsa daha iyi olur.
Ayriyetten 3D gibi duruyor. Anime dediğin 2D olur, 3D olunca animasyona döner.
Ellerine sağlık dostum.
Vay canına, bunun animesini beklemiyordum. Netflix gibi platformlarda değilde, herkesin ulaşacağı şekilde paylaşılacak olsa daha iyi olur.
Ayriyetten 3D gibi duruyor. Anime dediğin 2D olur, 3D olunca animasyona döner.
Ellerine sağlık dostum.