turk telekom iyi gibi ben kullanıyorumdaTürk telekom 200₺ 30mbps . Bulunduğum mevkiden dolayı gelebilecek en iyi hızın bu olduğunu söylüyorlar … Önerim türk telekoma geçme .
Gibirnet kullanıcısı olarak ne yazık ki üzüldüm ne güzel 1 senedir bu fiyattan kullanıyorduk ama yine de uygun fiyat diyebilirim taahhütsüz olarak zaman gösterecek başka internet firmalarına geçip geçmeyeceğimiziMerhaba, kullandığım paket 110 TL orta paketti. Şu anda 240 TL olmuş. Artık GIBIRNet dayanamadı ve ilk zammını yaptı, en ucuz internet hizmetini veriyorlardı. Sanırım şu anda da öyle. Siz ne kullanıyorsunuz ve ne kadar veriyorsunuz? Zam hakkında düşünceleriniz neler?
niye mi zam geliyor gıbırnet bilindiği üzere turktelekom portlarını kullanıyor ve bunun için kira ücreti ödüyor ve port ücretleri felaket derecede zamlanmış durumda cebinden veriyordu şimdiye kadar bugün de patladı gıbırnet balonuNiye habire zam geliyor? Anlamış değilim.
ben de seni etiketlemeye gelmistim hehe. 110tlden 240 biraz absurt olmus ama sanki?Gibirnet kullanıcısı olarak ne yazık ki üzüldüm ne güzel 1 senedir bu fiyattan kullanıyorduk ama yine de uygun fiyat diyebilirim taahhütsüz olarak zaman gösterecek başka internet firmalarına geçip geçmeyeceğimizi
Yani evet absürt olmuş ama artık bu tür şeyler normal gelmeye başladı 240 lira bakalım zaman neler gösterecekben de seni etiketlemeye gelmistim hehe. 110tlden 240 biraz absurt olmus ama sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?