Biraz saçmaladığımın farkındayım fakat kimisi hareketli jpeg yapıyor o yüzden sormak istedim ☺Hareketli png veya hareketli jpg diye bir kavram yok dostum. Gif zaten hareketli görsel anlamına geliyor. Sen "gif dışında başka gif var mıdır?" gibisinden bir soru soruyorsun ve o da biraz saçma oluyor
Teşekkür ederim yaptığınız bilgilendirme için. Öncelikle amacım dc üzerinde o etkiyi yaratmaktı fakat sizin attığınız linkteki siteden daha öncesinden gifi ilk olarak 'gif to apng' de upload ettm sonrasnda 'apng to gif' te upload yapıp istenilen boyuta getirdim ve dc pp si yaptım fakat yine hareket etmedi evet nitro yok ama çalışması gerek diye düşünüyordumSanırım Discord ve Facebook üzerinden hareketli pp yapmak istiyorsun neticesinde gifi upload etmen gerekiyor . Eğer gif sisteme girmiyorsa sorun boyutu , çözünürlüğü olabilir .
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu site üzerinden istediğin gifin boyutunu düşürebilir , çözünürlüğünü değiştirebilirsin . Ancak öncelikle seni uyarmam gerekir Discord üzerinden Nitro olmadığın halde pp ye gif yüklemen durumunda Discord'dan uzaklaştırılabilirsin hatta direk banlanırsın önermem , Facebook içinse farklı bir durum söz konusu Facebook ile çok aram olmadığından dolayı o konuda birşey söyleyemeyeceğim ancak profil resminin gif yapılabilindiğini biliyorum küçük bir araştırmayla nasıl yapacağını bulabilirsin .
Sanırım Discord ve Facebook üzerinden hareketli pp yapmak istiyorsun neticesinde gifi upload etmen gerekiyor . Eğer gif sisteme girmiyorsa sorun boyutu , çözünürlüğü olabilir .
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bu site üzerinden istediğin gifin boyutunu düşürebilir , çözünürlüğünü değiştirebilirsin . Ancak öncelikle seni uyarmam gerekir Discord üzerinden Nitro olmadığın halde pp ye gif yüklemen durumunda Discord'dan uzaklaştırılabilirsin hatta direk banlanırsın önermem , Facebook içinse farklı bir durum söz konusu Facebook ile çok aram olmadığından dolayı o konuda birşey söyleyemeyeceğim ancak profil resminin gif yapılabilindiğini biliyorum küçük bir araştırmayla nasıl yapacağını bulabilirsin .
Bu durumda çok iyi oldu Discord ücretsiz bir servis kullanıcıların Nitro alması önemli bir destek zaten fiyatı aman aman sayılmaz 10 Dolar 10 TL gibi düşünün çok değil ancak bizim için 57 TL yapıyor değmez ne yazıkki .O Discord bugu kalktı artık calısmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?