gönderdim , GIF'i kaydet dedikten sonra tekrar aynı pp ye transformasyon geçiriyor bu nasıl bi şey lan giphy de full böyle başka site önerirsen sevinirimKoyacağın GİF in linkini özelden atabilirsen kendimde denemek istiyorum.
Dostum ilk olarak dediklerimi iyi oku.gönderdim , GIF'i kaydet dedikten sonra tekrar aynı pp ye transformasyon geçiriyor bu nasıl bi şey lan giphy de full böyle başka site önerirsen sevinirim
hızlı resim gifide içine alıyorsa ne güzel fakat avatar için bro imza için değil ! yazdım orayaDostum ilk olarak dediklerimi iyi oku.
1- Verdiğin GIF 'i Desktop'a kaydet ve sonra vereceğim linke tıkla. Link -->Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
2- Sonra resimde gördüğün ok işaretli yere tıkla ve GIF 'i seç.
Ekli dosyayı görüntüle 19209
3- Seçtikten sonra Yükle butonuna bas.
Ekli dosyayı görüntüle 19210
4- Yüklendikten sonra Ok ile gösterilen yerdeki linki kopyala.
5- Hesap ayarlarından , İmza kısmına gel ve Ok ile gösterilen yere linki yapıştır , GIF olacaktır.
Bende direk oldu ,hızlı resim gifide içine alıyorsa ne güzel fakat avatar için bro imza için değil ! yazdım oraya
bendede oluyor fakat 2 sn sonra geri fotoya dönüyor , hayır baktım rankımla ilgili değil çözemedim gitti resmi silip yeniden yüklemeyi deniyorum olmuyor ya sabıııırBende direk oldu ,
Ultra Üye olman gerekli galiba , tam olarak emin değilim ama.
.gif olarak kaydet pcne ondandır bendede oyle oluyordubendede oluyor fakat 2 sn sonra geri fotoya dönüyor , hayır baktım rankımla ilgili değil çözemedim gitti resmi silip yeniden yüklemeyi deniyorum olmuyor ya sabıııır
Avatarı seçerken html kısmı yok brah ben avatar için diyorumHızlı resim linkinde i.hizliresim.com ile başlıyan linki yapıştır dene
Eğer o da olmaz ise resmim.net adresine gir ve hızlı resim sitesinde yapılanlar gibi yükle diyip resmi seç ardından yükle de sonra ise 4 adet link vericek en alttaki Direkt link i yapıştırıp dene. Örn resim , >Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?