16 17 k dan çok rahat satılır TR depaha lı mı? bulduğuna dua et parayı boşverbozuk çıkmazsa , chipinde sahtecilik yapılmamışsa ve vergi vs gibi şeylerden extra para çıkmazsa kısaca ürün sorunsuz gelirse haber et 50 tane falan çekebiliriz.
satmak? kanki ticari kafan çok dar mış ne satması koyarsın 1 sene çalıştırırsın it gibi miningde sonra satarsın it gibide alırlar16 17 k dan çok rahat satılır TR de
Mining ile ilgilenmediğim için satardım dedim 0 ürün ile çalıştırılmış + mining bir ürün satmanın fiyatı ayrı senin bahsettiğin uzun ömürlü para kazanma benimki nakit 2 tane satsan 6 7 k anında cebindesatmak? kanki ticari kafan çok dar mış ne satması koyarsın 1 sene çalıştırırsın it gibi miningde sonra satarsın it gibide alırlar
yok dostum arada bir farklı kartların nadir de olsa stokları düşüyor ancak zor ve takip gerektiren bir işHayırlı olsun kardeşim satışı hala mevcutmu amazon da ?
teşekkürler hocam bakalım satıcı amazon germany olarak gözüküyor 15 eylülde teslim olacağını yazmışlar muhtemel 19-12 gibi gelir diye dğşünğyorumÇok uyguna bulmuşsun hayırlı uğurlu kullanmalar dilerim
amazonda olası küçük bir sıkıntıda bile çok destek oluyorlar iyi ki amazondan almışsınızteşekkürler hocam bakalım satıcı amazon germany olarak gözüküyor 15 eylülde teslim olacağını yazmışlar muhtemel 19-12 gibi gelir diye dğşünğyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?