Seçkin Üye
# kullanıcıdan girdi al
num = int(input("Enter a number: "))
# toplamı başlat
sum = 0
# her basamağın küpünün toplamını bul
temp = num
while temp > 0:
digit = temp % 10
sum += digit ** 3
temp //= 10
# sonucu göster
if num == sum:
print(num,"is an Armstrong number")
else:
print(num,"is not an Armstrong number")
If you want to learn a little bit, it's a really simple languageman i never understand python language... but it looks like you are good at that...
denemek serbest dene ve sonuclarını bizimle paylaş1634 373 153 sayılarını denersen.
If you want to learn a little bit, it's a really simple language
Post automatically merged:
oh really. in that case i will try to learn it for educational purpose...
ok bro, thats mean i have to take beginner lessons first.. ok i will try my best...There are beginner level lessons from youtube, you can start from it, this may be a good start for you
YouTubede başlangıç dersleri var ve Udemyde incelersen bulursun..Bende öğrenmek istiyorum nerden başlayacağım
özelden benimle iletişime geç kendi kaynaklarımı sagladıgım bi kaç site önerebilirim ingilizcen var mı çünkü cogu yabancı kaynakBende öğrenmek istiyorum nerden başlayacağım
İngilizcem orta seviye yani Kurda gittim bir yıl Okuduğumu anlayabiliyorum az çoközelden benimle iletişime geç kendi kaynaklarımı sagladıgım bi kaç site önerebilirim ingilizcen var mı çünkü cogu yabancı kaynak
en yakın zamanda yeni paylaşımlarda bulunacam kardeşim ama saat veremiyorum çalıştıgım içinelin koluna sağlık kardeşim diyer ders saat kaçta (corndan dolayı burası en güvenli)
teşekkür ederim faydalı bilgileri paylaşma konusunda içden gelen mutlu edici bir his var bende yardımcı alabildiysem ne mutlu bana iyi forumlargüzel bilgi paylaşımı begendim ellerine saglık kral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?