Uzman Üye
Dostum ekran kartı bütçemi belirtmedim kusura bakmagtx 1050ti?
Dostum amd iyide eski serileri berbat bence birde xeonlarla bahsediyorum bu xeonlar overcloklar ryzenlerle kapışıyoramd al en iyileri amd serisinde
amd ye yok diyosan nvdia bak xeonlar hakkında kötü yorum yaptılar banaDostum amd iyide eski serileri berbat bence birde xeonlarla bahsediyorum bu xeonlar overcloklar ryzenlerle kapışıyor
Ekran kartıdan bahsettğini fark etmedim kusura bakma. Xeon hakkında yorumları tahmin edebiliyorum. Fakat zaten nereye kadar pc kullanacağım ki ileriye dönük olmaması, server tipi olması bu gibi yorumlar yaptıklarını düşünüyorum.amd ye yok diyosan nvdia bak xeonlar hakkında kötü yorum yaptılar bana
önerin için sağol bilgisayarcılardan biraz kazık yemekten korkuyorum sadeceamd ekran kartı al kardeşim bütçen 500 müş sanırım ama bilgisayarcıları gez dolaş hepsine bak güzel bişey bulursun illaki
Dostum okadar bütçem olsa alırım zaten ryzenryzen 1600
Önerin için teşşekür ederim değerlendireceğim.Xeon X5450 bence tabi karar senin
yeni nesil ryzen her zaman avantajlı bütçen varsa tabiki ryzen alsenin önerdiğin işlemcielr iyi ama bi sıkıntı var benimki intel pentium cpuonu ne yapcaz şahsen ben alırsam amd 5 2600X alcam o iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?