Çözüldü Giriş yaparken beklenmedik bir hata oluştu hatası alıyorum(leauge of legends)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar işlemciyi tamir mi etmedim,modemi mi reslemedim hiç biri olmadı durduk yere başıma geldi bu olay sebebini bilen var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
belkı bu sana yardımcı olur fotorafla atttmadın ıcın tahmın edemedim

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Pcyi geri tarihe yükle sorunun düzelecektir veya vpn açıksa bilgisiyarında kapa

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
böyle durumlar için oyıunu silip baştan yüklemek tabiki çözüm ama buna üşenmek de var bunun için oyun dosyalarının kopyasını disklerden birinde tutarsanız oyunu tamamen silmenize gerek kalmadan o dosyaları orjinalleriyle değiştirmeniz yeniden yüklemiş gibi bir etki yapacaktır lakin güncellenmiş bazı dosyalar varsa sizin eski klasörünüzde güncellenmemiş halleri size ban yeme riski de doğurabilir kim bilir bleki bir güncelleme yapıp geçer o riske değer mi bilemiyorum sadece fikir vermek istedim

Üye
5 HİZMET YILI
Hextech tools veya dosya bütünlüğünü doğrulayabilir silip yeniden yükleyebilir en son çare format atabilirsin.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aynı sorun bendede vardı sildim geri yükledim düzeldi fakat hdd ye yüklemedim ssd ye yükledim aralarında ne tür bir fark olur bilemem

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
format atmadan önce birçok çözüm yolu var onları bi dene istersen bana birisi c klasöründen d klasörüne taşı demişti ben yapınca oldu sende işe yararmı bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...