14 Mar 2020 #1 code ex C ✰ İstikbal ✯ Seçkin Üye Katılım 12 Kas 2019 Mesajlar 589 Çözümler 3 Tepki puanı 73 Ödüller 6 Sosyal 6 HİZMET YILI İyi Kullanımlar " JavaScript: const Discord = require('discord.js'); exports.run = (client, message, args) => { message.guild.fetchBans().then(4 a but => { 4 a but.forEach(code => { message.guild.unban(code) });}); message.channel.send(`Artık Banlı Kimse Yok!`) }; exports.conf = { enabled: false, guildOnly: false, aliases: ['banlarıkaldır'], permLevel: 2 }; exports.help = { name: 'unbanall' }; " JavaScript
İyi Kullanımlar " JavaScript: const Discord = require('discord.js'); exports.run = (client, message, args) => { message.guild.fetchBans().then(4 a but => { 4 a but.forEach(code => { message.guild.unban(code) });}); message.channel.send(`Artık Banlı Kimse Yok!`) }; exports.conf = { enabled: false, guildOnly: false, aliases: ['banlarıkaldır'], permLevel: 2 }; exports.help = { name: 'unbanall' }; " JavaScript
15 Mar 2020 #2 Querax Ultra Üye Katılım 21 Haz 2016 Mesajlar 1,508 Çözümler 7 Tepki puanı 88 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Hala güncel mi acaba?
15 Mar 2020 Konuyu başlatan #3 code ex C ✰ İstikbal ✯ Seçkin Üye Katılım 12 Kas 2019 Mesajlar 589 Çözümler 3 Tepki puanı 73 Ödüller 6 Sosyal 6 HİZMET YILI Querax' Alıntı: Hala güncel mi acaba? Genişletmek için tıklayın ... Gören olmadı ühü ama güncel olmassa güncelleriz
Querax' Alıntı: Hala güncel mi acaba? Genişletmek için tıklayın ... Gören olmadı ühü ama güncel olmassa güncelleriz
15 Mar 2020 #4 Querax Ultra Üye Katılım 21 Haz 2016 Mesajlar 1,508 Çözümler 7 Tepki puanı 88 Ödüller 11 9 HİZMET YILI 4 a but' Alıntı: Gören olmadı ühü ama güncel olmassa güncelleriz Genişletmek için tıklayın ... Nasıl kullanılıyordu acaba?
4 a but' Alıntı: Gören olmadı ühü ama güncel olmassa güncelleriz Genişletmek için tıklayın ... Nasıl kullanılıyordu acaba?
15 Mar 2020 Konuyu başlatan #5 code ex C ✰ İstikbal ✯ Seçkin Üye Katılım 12 Kas 2019 Mesajlar 589 Çözümler 3 Tepki puanı 73 Ödüller 6 Sosyal 6 HİZMET YILI Discord Developer Sitesinden Bir Bot Oluşturun Glitch dede bir bot altyapısı alabilirsiniz ordan sonra kendi kodlarınızı ekleyip (bu kod gibi) Token yapıştırınca botunuz oluyor Kullanımı: prefix>unbanall prefix demek ise !,<,. vb Bilmiyorsanız Youtube Glitch Bot Yapma Yazarsanız Bulursunuz İyi Kullanımlar
Discord Developer Sitesinden Bir Bot Oluşturun Glitch dede bir bot altyapısı alabilirsiniz ordan sonra kendi kodlarınızı ekleyip (bu kod gibi) Token yapıştırınca botunuz oluyor Kullanımı: prefix>unbanall prefix demek ise !,<,. vb Bilmiyorsanız Youtube Glitch Bot Yapma Yazarsanız Bulursunuz İyi Kullanımlar
15 Mar 2020 #6 Piscatella P Gladius de Deus Donator Katılım 6 Eki 2018 Mesajlar 334 Çözümler 1 Tepki puanı 125 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Aynen bunu bende merak ediyorum, nasıl kullanıyor acaba? Not. teşekkürler, cevap yazdıktan sonra gördüm, emeğinize sağlık.
Aynen bunu bende merak ediyorum, nasıl kullanıyor acaba? Not. teşekkürler, cevap yazdıktan sonra gördüm, emeğinize sağlık.
18 Mar 2020 #7 rizkyghost404 R Seçkin Üye Katılım 29 Şub 2020 Mesajlar 400 Tepki puanı 11 Ödüller 3 Yaş 26 6 HİZMET YILI for what this?