- Yasaklandı
-
Seni görmeyi kesin isterim ama biitiDüzenli Çalışabilmeniz (Verimli) Çalışabilrim sıknıtız şaunda full 2 dil biliyorum vb ve c++
Pointer Bulmayı Bilen 1 Kişi Kesin Olmalı Kesinkle Bulabilirm
Hile Hatalarını Düzenli Takip Etmek Takip Edilir
Hataları Düzenli Olarak Gidermek Hata Bulunda kapatabilirm
Bitti derken alım bitmedi ben bitirdimcanının sagolsn
GüncelleyılımBitti derken alım bitmedi ben bitirdimbenim hile fixlendi faha güncellemedim güncelliyesimde gelmiyor
Bilmiyorum ki işte kodlamadan soğudum birazGüncelleyılım
İlk defa kodlamadan soğuyan birini görüyorumBilmiyorum ki işte kodlamadan soğudum biraz
Tekrar kodliyasim gelmiyor artik ama cikartabilirim belki bu sefer baska bir ad ile belli olmazİlk defa kodlamadan soğuyan birini görüyorum
GaripBilmiyorum ki işte kodlamadan soğudum biraz
Çokmu garip
EvetÇokmu garip
Olmaz mı ki yani
Bilmem Olur Mu?Olmaz mı ki yani
olur olur bal gibi olurBilmem Olur Mu?
olur olur bal gibi olur
Düzenli Çalışabilmeniz (Verimli) Çalışabilrim sıknıtız şaunda full 2 dil biliyorum vb ve c++
Pointer Bulmayı Bilen 1 Kişi Kesin Olmalı Kesinkle Bulabilirm
Hile Hatalarını Düzenli Takip Etmek Takip Edilir
Hataları Düzenli Olarak Gidermek Hata Bulunda kapatabilirm
sımdı yazıyorz full öğrendık yiğenimTitanic şuanda ful 2 dil diyorsun daha geçenlerde iki pointer yazamıyordun şimdi gelmiş full biliyorum diyorsun kimi yiyon la sen
ÖğrenmiştirTitanic şuanda ful 2 dil diyorsun daha geçenlerde iki pointer yazamıyordun şimdi gelmiş full biliyorum diyorsun kimi yiyon la sen
Ogrenmis olamaz mi ki ogrenmek ayip birsey mi ?Titanic şuanda ful 2 dil diyorsun daha geçenlerde iki pointer yazamıyordun şimdi gelmiş full biliyorum diyorsun kimi yiyon la sen
SakinOgrenmis olamaz mi ki ogrenmek ayip birsey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?