Saol Kardeşim Tavsiyeleriniz Varsa Yazabilirsiniz Elimden Geldiğince Uygulamaya Çalışırım.Güzel görünüyor kolay gelsin
Teşekkür Ederim KardeşimEline sağlık kardeşim çok güzel görünüyor.
Vb.net ve Real envanter "what the fuck is that" diyorumKardeş real envarter yaparmısın m500 evrensiz
Teşekkür Ederim Kardeşimne çabukgüzel tasarım beğendim
Olabilir KardeşimŞöyle yapabilirsin biraz senin için zor olabilir.wolftü klasörünü belirt dersin ilk forumda Başlat butonuna basınca ProgressBar ilerler ve dolunca wolftü başlar.Daha sonra oyuna giriş bekleniyor filan dersin bence ekranın sağ üstüne veya herhangi bir köşeye Opacity %30 ile yaz oyun bekleniyor diye.Güzel bir font ve Size . Giriş yapılması bekleniyor yazarsın giriş yapılınca wolftü'e menü gelir alta al aç özellikleri okaygüzel olmuş ellerine sağlık böyle bir fikir düşündüm sana
Seni Ayakta AlkışlıyorumKardeş real envarter yaparmısın m500 evrensiz
icrat önemli kardeşimAyhh ne demek canım yeter ki İCRAAATTTTT !
Fix Yok v1.0 Sürümden Hatalar Var ve Bu Hatalar Yeni Sürümde Giderildi.Üyelerin Rahatlıkla Kullanabilmeleri için Yeni Sürümü Acele EdiyorumHatan çok var biride çok aceleye getiriyon Yavaş ol fix yediyse güncelle
EXPlus Bana korumayı özelden adım adım anlatabilirmisinFix Yok v1.0 Sürümden Hatalar Var ve Bu Hatalar Yeni Sürümde Giderildi.Üyelerin Rahatlıkla Kullanabilmeleri için Yeni Sürümü Acele Ediyorum
Özelden Tw At Yardımcı Olurum DemiştimEXPlus Bana korumayı özelden adım adım anlatabilirmisin
Link Atarsan Daha iyi Olur KardeşimBunifu UI Kullan Tasarım İçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?