İnternette sahte numara veren bazı mobil uygulamalar mevcuttur. Biraz araştırma yaparak bir kaç tanesine ulaşabilirsin.
Bir arkadaşının veya aile üyenin numarasından yapmayı deneyebilirsin. Bunun dışında bir önerim yok maalesef.Tonlarca Online Sms Siteleri Ve Uygulamaları Denedim Ya Numara Kayıt Olmuş Oluyor Yada Kabul Etmiyor :/
Zaten arkadaş gmail hesabı açmak istiyor. Telefon doğrulaması istiyor. Geçici Gmail'ın işine yarayacağını pek sanmıyorum.Geçici Gmail diye bir site var bak.Onay gelene kadar bekle sonra işin bitince siliniyor.
Şifresini unutmadı, yenisini açacak.Pekala öyleyse şöyle bi sıralayalıııııım ;
1) Şifremi unuttum yerinden diğer e-mailinlerinle iletişime geçerek kurtarabilirsin (kayıtlı e-mail varsa önce bunu kurtar sonra fazladan olan e-mailin ile iletişime geç haaa bunları hatırlamıyor musun ? o zmn)
2)Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapprogramı ile PC ' nde önceden girdiğin şifreleri kaydettiği için bakabilirsin (bir nevi log tutuyor tamamen zararsız)
3)Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(geçici e-mail) sitesinden yedek e-mail belirterek kurtarabilirsin
tm işte şincik kullanıyon ordan tempmaili eğer olmazsa benim gibi anlamayanlar değil bak anlayanlardan (arkadaş çok karmaşık yazmış benim direk çözüm için aklımdan geçenleri söyledim) elbet çıkar biriZaten arkadaş gmail hesabı açmak istiyor. Telefon doğrulaması istiyor. Geçici Gmail'ın işine yarayacağını pek sanmıyorum.
Şifresini unutmadı, yenisini açacak.
Bak olmazsa eğer telefon numarası ver babaannen anneannen aile bireylerinde birisinin 1 ay geçtikten sonra bazen 1 hafta ya da hemen olabiliyor numarayı google etkinlikler bölümünden kaldırabilirsin bu da olsun amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?