Gmaile giris yaparken cihaz taninmadi diyor gmailde kurtarma e postam var kurtarma e postasinada erisimim var lakin telefon numarasi na erisim yok nasil yapacaz bunu bilen varmı haftalardir ugrasiyoruz gmail destek mailinide bulamiyoruz
1- Üstteki linke giriş yap.
2- Kurtarmak istediğin E-Postaya giriş yap. "xxxx@gmail.com"
3- Telefon bildirimi veya SMS olarak karşına çıktığında, Aşağıda bulunan "Başka bir yöntem dene." butonuna tıkla.
4- Hatırladığın en son ki şifreyi gir. Bu herhangi bir zaman dilimindeki bir şifre olabilir.
5- Hesabında kayıtlı olan kurtarma E-Postasına giriş yap.
Kanka çok bilgim yok ama bende oyunlarda yşaıyordum gmaili değiştirdim sen diyebilirsin bilgin olmadığı konuya niye yazıyorsun diye bende aynısı yaşadığım için (tel noyuda değiştirebilirsin)
Kanka çok bilgim yok ama bende oyunlarda yşaıyordum gmaili değiştirdim sen diyebilirsin bilgin olmadığı konuya niye yazıyorsun diye bende aynısı yaşadığım için (tel noyuda değiştirebilirsin)
1- Üstteki linke giriş yap.
2- Kurtarmak istediğin E-Postaya giriş yap. "xxxx@gmail.com"
3- Telefon bildirimi veya SMS olarak karşına çıktığında, Aşağıda bulunan "Başka bir yöntem dene." butonuna tıkla.
4- Hatırladığın en son ki şifreyi gir. Bu herhangi bir zaman dilimindeki bir şifre olabilir.
5- Hesabında kayıtlı olan kurtarma E-Postasına giriş yap.