hayır adama sadece mail atıyorsun bilgilerini söylüyor mail orda kendinizde deneyebilirsiniz ama bence denemeyinGmail'de karşı tarafın sadece e-postası görünüyor.
Alınacak maksimum verim şudur fazlası yazmaz:
Ekli dosyayı görüntüle 67909
Virüsten şüpheleniyor musun? Bilgisayarında Whatsapp Web açık mı?
Dm den sözde satan'ın mailin yazarmısınhayır adama sadece mail atıyorsun bilgilerini söylüyor mail orda kendinizde deneyebilirsiniz ama bence denemeyin
O zaman boş ver gitsin, hacker gibi bir şeyse bile güçlerini kötüye kullanmadığı sürece bir sorun yokhayır adama sadece mail atıyorsun bilgilerini söylüyor mail orda kendinizde deneyebilirsiniz ama bence denemeyin
Knk buldum simdi bomba kurdugumuzda bombayi çözmeye gelcek ya bomba kuralim bulaşik makinasinin arkasina saklanalim bombayi çozerken hop tavayla kafasina vurdukmu direk oturma odasina sorguyapusuya yat evine geldiği zaman tekme tokat dövün şamar oğlanına çevirin postalayın geldiği çukura xdddddddd
Gençlik nereye gidiyorKnk buldum simdi bomba kurdugumuzda bombayi çözmeye gelcek ya bomba kuralim bulaşik makinasinin arkasina saklanalim bombayi çozerken hop tavayla kafasina vurdukmu direk oturma odasina sorguya
Admin ben boşluğuma denkgelmiş o arkadas pusuya falan yat diyince şimdi çok saçma bişi yazdiğimin farkindayimGençlik nereye gidiyor
İllahi Ekrem abiAlüminyum beyzbol sopası işini görebilir.
Ekrem abi olmak hayat kurtarır.İllahi Ekrem abi
Çok güzel haraketlerden biliyorsun dimi onu ekrem amcam beEkrem abi olmak hayat kurtarır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?