i miss you
Seçkin Üye
spam kontrol ettim yazıyor dikkatlı okursanızSpama düşüyor olabilir kontrol etmen de fayda var.
kanka yazdımya baktım diyespama düşüyor
geç düşüyor kanka aynısı bana da oluyo düzelir bende düzeldimerhabalar ben herhangi bi sitede uygulamada her eposta (mail) geliyor ama şifre sıfırlama e postası gelmiyor spam kutusu falan herşeye depolamaya baktım fakat doğrulama gelmiyor kendi kendine 2 tane geldi fakat onlarda etkileşim süresi doldu diyor ne yapmam lazım
merhabalar ben herhangi bi sitede uygulamada her eposta (mail) geliyor ama şifre sıfırlama e postası gelmiyor spam kutusu falan herşeye depolamaya baktım fakat doğrulama gelmiyor kendi kendine 2 tane geldi fakat onlarda etkileşim süresi doldu diyor ne yapmam lazım
başka e posta ile dene eğer gene olmuyorsa bi sıkıntı vardırmerhabalar ben herhangi bi sitede uygulamada her eposta (mail) geliyor ama şifre sıfırlama e postası gelmiyor spam kutusu falan herşeye depolamaya baktım fakat doğrulama gelmiyor kendi kendine 2 tane geldi fakat onlarda etkileşim süresi doldu diyor ne yapmam lazım
merhabalar ben herhangi bi sitede uygulamada her eposta (mail) geliyor ama şifre sıfırlama e postası gelmiyor spam kutusu falan herşeye depolamaya baktım fakat doğrulama gelmiyor kendi kendine 2 tane geldi fakat onlarda etkileşim süresi doldu diyor ne yapmam lazım
Önemsiz postalar kısmına düşüyor olabilir.merhabalar ben herhangi bi sitede uygulamada her eposta (mail) geliyor ama şifre sıfırlama e postası gelmiyor spam kutusu falan herşeye depolamaya baktım fakat doğrulama gelmiyor kendi kendine 2 tane geldi fakat onlarda etkileşim süresi doldu diyor ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?