Godzin Sofware Dolandırıcılık ve Müşteri Hizmetleri İhlali Şikayeti

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Merhaba,

[Godzin Software] üzerinden satın aldığım PUBG hilesi tarafıma teslim edilmiştir ancak ürün çalışmamaktadır. Destek ekibine durumu bildirmeme rağmen herhangi bir çözüm sağlanmamış, aksine hakaret edilerek iletişimim engellenmiş ve sunucudan banlanmış bulunmaktayım.

Bu süreçte hem satın aldığım ürün çalışmadığı için mağdur oldum hem de müşteri olarak haklarım tamamen ihlal edildi. Paramın iadesini talep etmeme rağmen hiçbir geri dönüş sağlanmamış, aksine engellenerek mağduriyetim görmezden gelinmiştir.

Bu nedenle konuyla ilgili olarak CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) ve TÜBİS (Tüketici Bilgi Sistemi) nezdinde de resmi şikayetlerimi iletmiş bulunmaktayım. Bu yaşananların bir dolandırıcılık vakası olduğunu düşünüyor ve Memory yetkililerinden gerekli incelemelerin yapılmasını, sorumlular hakkında gerekli işlemlerin başlatılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Ödeme kanıtları ve iletişim kayıtlarım mevcuttur;

HS43Sxc.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
GodzinCheats
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Teşekkürler @LazHayalet reisim
Dediğim gibi tüm kanıtlar elimde duruyor arkadaş farklı forumlardada pc kaynaklı haksız çıktı kesinlikle kimseye sc4m atacak değiliz.
Heleki 500₺ lik ürünü 400₺ye verdik adama insanlık yaptık salaklık bizde
@ioz attığım drivedaki görselleri sırasıyla 1-22 arası okursanız anlarsınız hocam
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap