Onaylı Üye
bana oyle bir uyarı gelmedi gereksiz yazmadım da ama 60msj ım var hala onaylanmadım kac saat oldukardes evadesız oynamaya özen göster mekanığı fazla herolardan kacın kolay kolay ban yemezsın
Post automatically merged:
bana sözlu uyarı geldı post kasmak için mesaj atmayın dıyor gereksız post yapmamama rağmen
insancıl olarak kullanman lazımpeki özellikle dikkat etmemiz gereken aayarlar hangileri
NOT: bu arada ben henuz yuklemedım ve hiç kullanmadım program nasıl calısıyor falan bilmıyorm,kaç ayarı var hangileri nelerdir bi bilgim yok.
sanırım tam cevabı kurup kullandıgımda kendım çözeceminsancıl olarak kullanman lazımrapor yemedikçe sorun yok
ne kadar zamanda onaylanıyorsanırım tam cevabı kurup kullandıgımda kendım çözecembu arada onaylanmamısım hala enteresan
1 Günde 50 Mesaj Yapmışsın Kardeşim Bu 50 Mesaj Sizler Hileyi Kullanmayın Diye Değil Kardeşim Forumda Aktiflik Olsun Diye Öyle Boşa Post Kasmak İçin Değil Yani50 msj ı geçmeme ragmen ben onaylı üye olamadım ne kadar sürer tahmini ben 4 5 saattir belki daha uzun suredir bekliyorm
üyelik açmak zor değilHesapları nereden temin ediyorsunuz ?
üyelik açmak zor değil
ben bi kaç sene önce farklı sc ile bot kuruyordum kendisi 30 level yapıyordu hesabı ama uzun ömürlü olmuyordu pekArkadaşlar ranked maçlardan bahsediyor. Bunun için söyledim. Yoksa elimde crackli TR ve WEST hesapları mevcut. TR'de ranked girebilen çar düşürmek çok zor. O yüzden sormak istedim
ben bi kaç sene önce farklı sc ile bot kuruyordum kendisi 30 level yapıyordu hesabı ama uzun ömürlü olmuyordu pek
o kadar yaygın değil tekrar bi günyüzüne çıktımı görürsün sen2-3 sene önce aram girdiğimde full bot geliyordu takıma ve karşıya. Düz gidip kulelere ölüyorlardı sürekli. O zamanlar çok fazla bot kullanımı vardı ama şu sıralar hiç denk gelmedi.
Sabret biraz mutlaka olursun gün içinde ilgileniyolar :')50 msj ı geçmeme ragmen ben onaylı üye olamadım ne kadar sürer tahmini ben 4 5 saattir belki daha uzun suredir bekliyorm
şuan
o kadar yaygın değil tekrar bi günyüzüne çıktımı görürsün senfazla abartmamak lazım sc işini bence
aynen öyle. benim 3-4 hesabım var 1-2sini feda edeceğimEvet, nerde çokluk orda sıkıntı demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?