Googla Nasıl Fotoğrafımı Koyabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Adsız.png
Öncelikle Merhaba arkadaşlar bugün aklıma bi konu takıldı. Arkadaşlarım kendi fotoğraflarını GOOGLE RESİMLER bölümüne koyabiliyor. Yani ismini yazdığımızda onun fotoğrafı çıkıyor. Bunu nasıl yapabiliyor

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Facebook, instagram gibi mecralarda foto nu paylaşarak ismin yazılınca foton çıkar altlarda olabilir ismine bağlı bu çok kullanılmayan bir ismin varsa üstlerde olur diye biliyorum. İyi Forumlar.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Facebook, instagram gibi mecralarda foto nu paylaşarak ismin yazılınca foton çıkar altlarda olabilir ismine bağlı bu çok kullanılmayan bir ismin varsa üstlerde olur diye biliyorum. İyi Forumlar.
Çok fotorafım var en altlara fln da baktım yine yok. Bunun bi taktiği olmalı bence ?

Üye
6 HİZMET YILI
beni bi ara vardı taaa 5 sene elwel önce

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Çok fotorafım var en altlara fln da baktım yine yok. Bunun bi taktiği olmalı bence ?
Dostum kendi fotoğrafını web sitelerine falan koy çıkıyor ya da youtube a koy ne hakkında video yaparsın bilemiyorum
Youtube koyunca 5 izlenen videonun bile kapak fotoğrafı çıkıyor diğer mecraları bilmiyorum ama hesaplarının gizliden çıkarman gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...