benim hep öyle
Ben sadece google chrome için fikir istiyorum fakat yinede önerin için sağolOpera kullan hocam
dostum zaten o açıkmış ginede yardımın için sağolDostum sağ üstteki üç noktaya tıklayıp ayarlara gir en alta in gelişmiş seçeneklere bas ve yine en aşşağıya in orada sistem adı altında 2 şey var bunlar;
Sistem;
Google Chrome kapandığında arka plan uygulamaları çalıştırmaya devam et
Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan
Bunların ikisi de açık ise kapatıp chrome u yeniden başlat düzelme olacaktır...
zaten önce kendim sorunu çözmeye çalışıp sonra konuyu açtım görev yöneticisinde %100 CPU veya disk kullanımı yok yinede yardımın için sağolOpera kullan bence +ek özellikleri var google yavaşladıysa, diskini sömüren uygulamalar vardır Ctrl+Shift+Esc yapıp Görev yöneticisini aç. Sol alttan Diğer ayrıntılara tıkla orda %100 disk veya %100 CPU yazıyorsa ınternetten arastırıp %100 dısk sorununu gıdermen lazım
%temp% başlat çalıştır dan gereksiz dosyaları silin
yani %100 değilYok derken bulamadınmı yoksa %100 degılmı anlamadım bulamadıysan al
Ekli dosyayı görüntüle 15141
yardımın için sağol.Chrome açıkladı bir hata yüzünden olmuş olabilir çalışıyorlar üstünde çözerler yakında ki oda beyaz sayfa hatasından olduğunu düşünüyorum
Mozilla kullan en hızlı ve en güzeli.
dostum açıksa kapatıcaksın işte ben mi düzgün yazamadım kapat onları onlar yüzünden yavaşlıyor??!!!Ben sadece google chrome için fikir istiyorum fakat yinede önerin için sağol
dostum zaten o açıkmış ginede yardımın için sağol
zaten önce kendim sorunu çözmeye çalışıp sonra konuyu açtım görev yöneticisinde %100 CPU veya disk kullanımı yok yinede yardımın için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?