Google Duo Üzerinden Telefon Numarasız da Arama Yapılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cooldoge
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
duo_ic.jpg

Gogle’un tüketiciye yönelik görüntülü sohbet programı Duo'nun Android sürümünün kodu, kullanıcıların telefon numarası yerine e-posta adresiyle arama yapabileceğini ve alabileceğini önermekteydi ve sonunda işleme geçti. Duo web sitesinde işler bu şekilde çalışır die geçiyor. Bununla birlikte, uygulamanın Android'de nasıl çalışacağı henüz belli değil, 9to5Google bunun yalnızca hesabınıza eklenmiş bir telefon numaranız varsa işe yarayacağını gösteriyor. Yorumlara göre bu, küçük yaş kitlesini etkilemek için bir hamle gibi görünüyor çünkü platformu çocuk gibi telefon numarası olmayan insanlara açmıyor. Yine de, bunların hepsi uygulama araştırmacısı Jane Wong'un sızdırılmış ekran görüntülerinde ortaya çıktı, bu yüzden nasıl çalışacağı veya ne zaman başlatılacağı belli değil. Umarız Google, Duo'nun Apple'ın kullanıcıların FaceTime ve iMessage ile çalışmasına izin vermesine benzer şekilde bir e-posta veya telefon numarasıyla bağımsız çalışmasını sağlıyor. Wong'un keşfettiği tek özellik bu değil. Ayrıca hizmetin Zoom ve Google Meet gibi davet bağlantıları eklediğini de buldu. Bu, birkaç arkadaşınızı hızlı bir şekilde bir sohbet odasına davet etmek istiyorsanız, onlara tüm odanın bağlantısını gönderebileceğiniz ve katılabilecekleri anlamına gelir. Bir kez daha, bu özellik için beklenen yayınlanma tarihi yok. Kısaca çok saçma olur skype gibi bir platforma telefonunuzla kayıt yaptığınızı düşünsenize hem de böyle bir zaman da bence halledilebilir gibi duruyor.​

Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
şu duo yu bi ben doğru düzgün kullanamıyorum arkadaş :) genede teşekkürler yararlı bilgi

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Değerli bir bilgi teşekkürler.

AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bilgi için tesekürler

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Duo ilk geldiğinde ufak bi hype yaşadı dünya genelinde sonra onun yerine diğer uygulamalar tercih edilmeye başlayınca tekrar güncel kalabilmek için böyle adımlara gitmeleri doğal gibi.Konu için teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dk bitti bahanesini ortadan kaldırmış :D

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
su duo ozellıgını bı kere bıle kullanmadım :D

GhosT
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Geliştirmekte başka yapacağın birşey yok. Dünya durmuyor. Teşekkürler konu için

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yeni bir şeyler öğrenmiş oldum teşekkür ederim.

MemoryHackers Member
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
That's great!. Thanks a lot for providing this information.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Valla burda herkes birşeyler öğretip ogreniyo çok güzel bir sayfa çok tşkler memory

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
çok bilgilendirici bir bilgiydi, geçmişte sadece imess kullandım, bana bunu bildirdiğiniz için teşekkür ederim

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
I had no idea but well let's see what happens

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bazı yazılımlar çok iyi olsada ilk yapılanın yerini alamıyor örneğin whatsapdan daha iyi yazışma programları oldu ama sonuçta herkes whatsapda diğer uygulamalara geçemiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...