25 Şub 2020 #1 Sharped S 1337 Seçkin Üye Katılım 8 Tem 2019 Mesajlar 348 Tepki puanı 55 Ödüller 6 6 HİZMET YILI 2-3 Gündür bu durum böyle öncelikle google.com'un kendi sayfasını veya yeni sekmeden fark etmiyor google arayüzünü açıyorum ardından sağ üstteki "gmail" yazısına tıklıyorum karşıma çıkan şey bu; Bilgisi olanlar lütfen yardım edebilir mi?
2-3 Gündür bu durum böyle öncelikle google.com'un kendi sayfasını veya yeni sekmeden fark etmiyor google arayüzünü açıyorum ardından sağ üstteki "gmail" yazısına tıklıyorum karşıma çıkan şey bu; Bilgisi olanlar lütfen yardım edebilir mi?
Çözüm omertrans156 4 Mar 2020 Verileri temizle butonu basıldığında temizlenmiş Verileri hala temizlenmemiş olabilir. Chrome tam olarak kaldırıp tekrar kur.
Verileri temizle butonu basıldığında temizlenmiş Verileri hala temizlenmemiş olabilir. Chrome tam olarak kaldırıp tekrar kur.
25 Şub 2020 #2 cowie C Üye Katılım 13 Mar 2018 Mesajlar 48 Tepki puanı 11 Yaş 26 8 HİZMET YILI çerezleri temizlemeyi denermisin bi . silip tekrar yükle hocam ozaman yada desteğe ticket at son çare Moderatörün son düzenlenenleri: 26 Şub 2020 Oyla 0 Olumsuz oyla
çerezleri temizlemeyi denermisin bi . silip tekrar yükle hocam ozaman yada desteğe ticket at son çare
25 Şub 2020 Konuyu başlatan #3 Sharped S 1337 Seçkin Üye Katılım 8 Tem 2019 Mesajlar 348 Tepki puanı 55 Ödüller 6 6 HİZMET YILI cowie' Alıntı: çerezleri temizlemeyi denermisin bi Genişletmek için tıklayın ... Denedim ama olmadı, hala aynı hata. cowie' Alıntı: silip tekrar yükle hocam ozaman yada desteğe ticket at son çare Genişletmek için tıklayın ... Ben Microsoft Edge ile giriyorum gmail kısmı açılıyor fakat google tarayıcısından girince olmuyor. Moderatörün son düzenlenenleri: 26 Şub 2020 Oyla 0 Olumsuz oyla
cowie' Alıntı: çerezleri temizlemeyi denermisin bi Genişletmek için tıklayın ... Denedim ama olmadı, hala aynı hata. cowie' Alıntı: silip tekrar yükle hocam ozaman yada desteğe ticket at son çare Genişletmek için tıklayın ... Ben Microsoft Edge ile giriyorum gmail kısmı açılıyor fakat google tarayıcısından girince olmuyor.
4 Mar 2020 #4 omertrans156 omertrans505 Efsane Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 3,221 Çözümler 63 Tepki puanı 361 Ödüller 13 Sosyal 9 HİZMET YILI Verileri temizle butonu basıldığında temizlenmiş Verileri hala temizlenmemiş olabilir. Chrome tam olarak kaldırıp tekrar kur. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Verileri temizle butonu basıldığında temizlenmiş Verileri hala temizlenmemiş olabilir. Chrome tam olarak kaldırıp tekrar kur.
6 Mar 2020 Konuyu başlatan #5 Sharped S 1337 Seçkin Üye Katılım 8 Tem 2019 Mesajlar 348 Tepki puanı 55 Ödüller 6 6 HİZMET YILI omertrans156' Alıntı: Verileri temizle butonu basıldığında temizlenmiş Verileri hala temizlenmemiş olabilir. Chrome tam olarak kaldırıp tekrar kur. Genişletmek için tıklayın ... Googleyi 2 kere kaldırdım tekrar yükledim hata aynı hata. Oyla 0 Olumsuz oyla
omertrans156' Alıntı: Verileri temizle butonu basıldığında temizlenmiş Verileri hala temizlenmemiş olabilir. Chrome tam olarak kaldırıp tekrar kur. Genişletmek için tıklayın ... Googleyi 2 kere kaldırdım tekrar yükledim hata aynı hata.
16 Mar 2020 #6 cybersoldier C Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2018 Mesajlar 121 Çözümler 2 Tepki puanı 5 Ödüller 6 Yaş 34 7 HİZMET YILI çerez ve önbelleği temizleyip tekrar deneyin olmaz ise dns değiştirip cmd üzerinde ipconfig /flushdns komutu ile dns önbelleğini temizleyin Oyla 0 Olumsuz oyla
çerez ve önbelleği temizleyip tekrar deneyin olmaz ise dns değiştirip cmd üzerinde ipconfig /flushdns komutu ile dns önbelleğini temizleyin
20 Mar 2020 #7 mertes NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Süper Üye Katılım 11 Ocak 2019 Mesajlar 668 Çözümler 2 Tepki puanı 32 Ödüller 7 Yaş 31 7 HİZMET YILI chorome acıyorsan yapar expolerden aç Oyla 0 Olumsuz oyla
21 Mar 2020 #8 axzel2023 Uzman Üye Katılım 25 Ağu 2018 Mesajlar 298 Tepki puanı 15 Ödüller 7 Yaş 27 7 HİZMET YILI VERİLERİ ÇEREZLERİ SİLİP YÜKLE OLMADI TEKRARDAN SİL TEKRARDAN YÜKLE Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Nis 2020 Konuyu başlatan #9 Sharped S 1337 Seçkin Üye Katılım 8 Tem 2019 Mesajlar 348 Tepki puanı 55 Ödüller 6 6 HİZMET YILI KONU GÜNCEL HALA SORUN ÇÖZÜLMEDİ SORUN AYNEN DEVAM EDİYOR! -x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x--x-x-x-x-x-x-xx-x- Oyla 0 Olumsuz oyla
KONU GÜNCEL HALA SORUN ÇÖZÜLMEDİ SORUN AYNEN DEVAM EDİYOR! -x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x--x-x-x-x-x-x-xx-x-