Onaylı Üye
knk hesab telefon doğrulaması felan kulanıyorsan tel dogrulamasını kapatman gerekMerhaba arkadaşlar ben kullanmadığım Google hesaplarını silmeyi deniyordum ve sildim son 1 tane kaldı ve 2 gündür hata veriyor kodunuzun alma sırasında hata yaşıyorsunuz gibi görünüyor daha sonra tekrar deneyiniz diyor çerezleri falan sildim başka tarayıcı kullandım olmuyor lütfen yardım edin.
Kanka hesap bulmaya calısıyorum da kod gelmesi lazım kod gelmiyor hata veriyorknk hesab telefon doğrulaması felan kulanıyorsan tel dogrulamasını kapatman gerek
Hesabı bulup silicemknk hesab telefon doğrulaması felan kulanıyorsan tel dogrulamasını kapatman gerek
kanka ip degistir oyle deneMerhaba arkadaşlar ben kullanmadığım Google hesaplarını silmeyi deniyordum ve sildim son 1 tane kaldı ve 2 gündür hata veriyor kodunuzun alma sırasında hata yaşıyorsunuz gibi görünüyor daha sonra tekrar deneyiniz diyor çerezleri falan sildim başka tarayıcı kullandım olmuyor lütfen yardım edin.
Kanka nasıl değiştirebilirim vpn olmadıkanka ip degistir oyle dene
kullandigin tarayiciya hola eklentisini kurKanka nasıl değiştirebilirim vpn olmadı
Kanka mailleri neydi tam olarakmailleri var mı googl un destek ekibi felan bi bak istersen dostum oraya bi mail at
Deniyorumkullandigin tarayiciya hola eklentisini kur
Olmadıkullandigin tarayiciya hola eklentisini kur
kanka kodun gonderildiyi hesabi dogru yazdigina eminmisin?Kanka mailleri neydi tam olarak
Post automatically merged:
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
Deniyorum
Olmadı
Evet kankakanka kodun gonderildiyi hesabi dogru yazdigina eminmisin?
Kodunuzu alma sırasında sorun yaşıyorsunuz daha sonra tekrar deneyiniz diyorkanka kodun gonderildiyi hesabi dogru yazdigina eminmisin?
ban yemis ola bilirsinEvet kanka
Kodunuzu alma sırasında sorun yaşıyorsunuz daha sonra tekrar deneyiniz diyor
Anladım kankaban yemis ola bilirsin
Sağol yanıtların içinban yemis ola bilirsin
eyvalah kardesimAnladım kanka
Sağol yanıtların için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?