Onaylı Üye
Benimde hiç videom yok erişim engeli yedim 3 farklı hesabımdan yeni hesap açtım ondanda işlem yapmama izin vermiyoryakın zamanda youtubeden bende engel yedim çözümümü sadece yeni hesap açarak çözdüm youtubeye ticket attıgım zaman telif dediler fakat hesabımda 1 video dahi yoktu
Denedim sıkıntı devam ediyorfarklı cihazlarla bunları yapmayı denedin mi ? eğer farklı cihazla olursa kullandığın cihazı sıfırlaman gerekebilir
Cihazlık bir durum değil ki farklı cihazlardan da denedim ama bi söylediğin şeyi yapıcam belki işe yarar teşekkür ederimfraud ban yemişsin kaldırman için temp den appdatadan kombile tarayıcını silmen lazım yeniden kurman lazım tarayıcı sil kompline ondan sonra modemden ip ni değiştir ağ ayarlarından dns ini değiştir düzelir
Dediğin şeyleri yaptım sorunum çözüldü teşekkür ederim.fraud ban yemişsin kaldırman için temp den appdatadan kombile tarayıcını silmen lazım yeniden kurman lazım tarayıcı sil kompline ondan sonra modemden ip ni değiştir ağ ayarlarından dns ini değiştir düzelir
eğer dermanına derman olduysam ne mutlu banaDediğin şeyleri yaptım sorunum çözüldü teşekkür ederim.
Derdime derman oldun valla Her şeyi hallettim sayendeeğer dermanına derman olduysam ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?