Evet mevcut ve eklemeye devam ediyorumkısa süre içinde bakacağım dostum eline sağlık tüm kanallar olucakmı ?
Dizaynı yeni değiştirdim güncelleme yolladım 2 gün sonra güncellenecek yani şuan güncellenmiş hali dizaynı yeni degistirdimGüzel olmuşta dizaynı değiştirirsen daha iyi olur
Onlar maçlar yayınlanınca Eklenecek..Kaçak maç izleme v.b varmı içinde
Güzel bir dizayn yaparsan ve kaçak maçları eklersen çokça kullanan olucaktır. Daha geçen arkadaş ortamında kaçak maç izlenilebilecek uygulama konusu açıldı.Dizaynı yeni değiştirdim güncelleme yolladım 2 gün sonra güncellenecek yani şuan güncellenmiş hali dizaynı yeni degistirdim
Onlar maçlar yayınlanınca Eklenecek..
Ekleyeceğim zaten çok basit 1 linke bakıyorGüzel bir dizayn yaparsan ve kaçak maçları eklersen çokça kullanan olucaktır. Daha geçen arkadaş ortamında kaçak maç izlenilebilecek uygulama konusu açıldı.
Anladım ekledikten sonra bizden +10 kullanıcı kazanıcaksın.Ekleyeceğim zaten çok basit 1 linke bakıyor
Ekledikten sonra bildirim gönderiyorum şifre bu girip izleyin diyeAnladım ekledikten sonra bizden +10 kullanıcı kazanıcaksın.
İos kullanıyorum AppStore da var mıMerhabalar Canlı TV için mobil bir uygulama yaptım ve çevrem olmadığı için pek fazla öne çıkmadı. Sizlerin de hoşuna gideceğini düşünüyorum. Rica etsem bir göz gezdirip yorum ve 5 yıldız verirseniz sevinirim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Uygulamayı yaptıktan sonra play consoleden 25 dolarlık ödeme yapıp kullanabiliyorsunuzHocam oncelikle elinize saglik merakimdan soruyorum Play Store'a nasıl sunuyorsunuz
Maalesef yokİos kullanıyorum AppStore da var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?